Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

JADNI ONI!

Evo šta roditelji devojke koja je imala seks sa 24 momka misle o tome (VIDEO)

Autor: S.S. | 05.07.2014 - 22:12:00h | Komentara: 9

Nakon skandaloznog snimka, koji je obišao svet, otkriveno je i šta o tome misle roditelji besramne tinejdžerke (18) iz Irske, koja je na jednoj žurki pružila oralni seks 24 muškaraca.

ss

Španiju i Veliku Britaniju potresa skandal zbog snimka devojke koja je imala seks sa više od 20 muškaraca u zamenu za besplatno piće u letovalištu Magaluf na Majorci.


Na snimku koji traje samo dva i po minuta, može da se vidi plavokosa devojka kako seksualno zadovoljava muškarce dok oni stoje na podijumu za igru.
Navodno joj je rečeno da će dobiti nagradno putovanje, ali je to na kraju bilo samo piće koje košta oko tri evra.
Oglasili su se njeni rođaci i prijatelji i stali su uz nju.
“Bog će im pomoći da prođu kroz sve to. Ona je divna devojka ali je tražila zabavu. Napravila je strašnu grešku pre nekoliko nedelja i skroz joj je oprošteno. Njena porodica je voli i štitiće je kroz njihovu veru. Međutim, svi su skrhani time”, priča prijateljica skandalozne tinejdžerke za “Irish Mirror”.

hh

“Njena porodica je veoma snažna i veoma spojena sa Bogom. Ona je bila žrtva, meta zla, bezakonja i definitivno je zavedena u ranjivom trenutku.”
“Nekako je izgubila božiju protekciju na momenat – ali to je sve. Njeni znaju šta se sve desilo i šokirani su i zaprepašćeni. Međutim, oni znaju kako je mladoj ranjivoj ženi kada odu na neka mesta tražeći avanture i kada otkriju da je njihova protekcija od Boga napadnuta, da mogu pasti”, zaključila je prijateljica.
Irski novinari nisu upeli da dobiju komentar oca tinejdžerke jer je to odbio. Međutim, oglasio se prijatelj porodice: “Nema sumnje da mu je srce slomljeno i da je očajan zbog ove devojke. On se moli za snagu i smernice i iako je ovo stvar koja može da ti uzdrma veru, on će ostati snažan jer će njoj biti potrebna sva pomoć.”
Promoter kluba Skot Rodžers, koji je snimio gnusan snimak, kaže da je to radio iz zabave, a i da su joj pića bila besplatna.

“Ne dešava se svakog dana da video koji ja snimim dospe skroz do španskih medija i bude raširen po celom Fejsbuku. Ups! Da, bilo je malo čudno, doduše zabavno”, napisao je on na svom Fejsbuku.
OVDE možete pogledati snimak koji je zgrozio ceo svet
 
Poslednji komentari
  • mn Vreme: 05.07.2014 23:11h

    Jadni roditelji sada se pitaju gde i kada su pogresili u njenom vaspitanju.Jos je stite.Kako god bilo sa njihove strane ona ne zasluzuje vise nista od njih.

  • ateist Vreme: 06.07.2014 00:53h

    i opet kod njih svaka druga rec Bog i vera, ... pa da ima Boga, valjda bi je sprecio da uradi nesto tako. Kad su vec toliki vernici, trebalo bi da im cuva cerku malo bolje, ili .... hmmm, a mozda je to samo magla, i On ni ne postoji??? Mislite o tome!!!

  • miki Vreme: 06.07.2014 02:25h

  • Dejan Vreme: 06.07.2014 07:00h

    To je zapadna "civilizacija". A kad nam oni tumače Boga nama se diže kosa na glavi . A najgore u svemu je kada ove naše pokušavaju da imitiraju taj zapad .

  • Славиша Vreme: 06.07.2014 08:40h

    Која малограђанштина! Интернет је препун видео клипова малолетница које раде исту или гору ствар, а сад је овај један снимак направио скандал. Девојка је пунолетна и може да ради шта жели, не видим ту ништа спорно осим кршења закона сексуалног општења на јавном месту.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP