Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NOVI DETALJI O NEZAPAMĆENOM MASAKRU U UKRAJINI

Fašisti žene silovali, pa spaljivali!

Autor: Ekipa Alo! | 07.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Masakr u Odesi, kada je prošlog petka život izgubilo 46 osoba, uglavnom proruskih demonstranata, gori je nego što bolestan um može i da zamisli!

Građani ostavljaju cveće u znak sećanja na ubijene

Građani ostavljaju cveće u znak sećanja na ubijene | Foto: Profimedia

Oleg Carev, lider društvenog pokreta „Jugoistok“ i bivši predsednički kandidat, tvrdi da je u u požaru u zgradi Doma sindikata stradalo više od stotinu ljudi, a među njima i deca. On tvrdi da zločin ima mnoge veće razmere nego što to priznaju ukrajinske vlasti i da su ektremisti „Desnog sektora“ neke ljude prvo ubijali, a sudeći po tome što su žene neobučene - i silovali, pa tek onda polivali „Molotovljevim koktelima“ i palili!


„To je razlog što su tela gorela u fragmentima“, navodi Carev i tvrdi da policija nikoga nije puštala u zgradu. Namera je da se ne sazna tačan broj leševa, kao i užasna činjenica da je tamo bilo i dece.

„Već smo videli kako se vršila istraga povodom slučaja snajperista koji su pucali na policiju, a onda i na demonstrante. Uvereni smo da i ovaj slučaj vlasti neće istražiti, pa zato sami želimo da ga istražimo i sudimo onima koji su izvršili taj strašni zločin“, rekao je Carev.

Pripadnik  lokalnih snaga  u Kramatorsku

Pripadnik lokalnih snaga u Kramatorsku | Foto: Profimedia


Vadim Savenko, poslanik Oblasnog saveta Odese, tvrdi da je u Odesi ubijeno 116 osoba. On upozorava da se obdukcija ne obavlja. Razlog je to što ljudi imaju rane od metaka u glavi. Žrtve su palili zapaljivim materijalima kako ne bi mogli da budu identifikovane. Prema podacima vlasti u Kijevu, u Odesi je poginulo 46 osoba, dok je 214 povređeno. Od toga, pet žrtava je upucano, 32 su umrle od trovanja ugljen-monoksidom, a osam je podleglo povredama posle pada sa velike visine. Na potresnim snimcima koji kruže internetom vidi se kako neofašisti iz „Desnog sektora“ pucaju na ljude unutar zapaljene zgrade, a one koji pokušavaju da se spasu skokom kroz prozor dočekuju na zemlji i udaraju štanglama.

U gradovima na istoku Ukrajine, Slavjansku, Kramatorsku i Donjecku, juče je bilo relativno mirno. Sergej Šojgu, ruski ministar odbrane, najavio je da će ruska crnomorska flota ove godine dobiti podmornice i ratne brodove nove generacije.

Ruske rakete nišane Crnu Goru!


Mihail Vladimirovič Degtjarev, poslanik Dume, zapretio je Crnoj Gori ruskim raketama ako bi ta država ušla u NATO! „Crna Gora bi bila legitimna meta ruskih raketa ako bi pristupila NATO“, rekao je on. Degtjarev je stavove Crne Gore u vezi sa ukrajinskom krizom označio kao „sramotan čin“. Aleksandar Čepurin, ruski amabasador u Srbiji, ranije je orijentaciju Crne Gore ka evroatlantskim integracijama označio kao „majmunsku politiku“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP