Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PONOSNA, A IMA I NA ŠTA!

Fotografija koja je obišla svet: Posramili su ženu do suza, njen odgovor je dirnuo milione! (FOTO)

Autor: A. O. / Buzzfeed | 02.08.2014 - 10:50:00h | Komentara: 13

Taniz Džeks Blejk je samo želela da se opusti i jedva je skupila hrabrost da ode na plažu i osunča se u bikiniju. Desilo joj se ono čega se i pribojavala, ali njen odgovor je digao internet na noge.

Nosi strije kao ordenje

Nosi strije kao ordenje | Foto: facebook

Majka petoro dece je legla na peškir, ali je onda čula da joj se nekoliko mladih smeje. Rugali su se njenom telu koje je donelo na svet petoro dece. Povređena, napisala im je otvoreno pismo koje je uskoro podeljeno čak milion puta.

Taniz je napisala otvoreno pismo primitivcima

Taniz je napisala otvoreno pismo primitivcima | Foto: Global News

"Ovo je otvoreno pismo dvojici mladića i jednoj devojci koji su odlučili da odmore od posla i umesto da grade kuću u Šervud parku dođu do plaže i opuste se na suncu uz nekoliko piva. Žao mi je što vas je moj prvi pokušaj da posle trinaest godina u bikiniju izađem u javnost "skroz zgrozio". Žao mi je što mi stomak nije ravan i zategnut. Žao mi je što mi je stomak prekriven strijama, Ipak, nije mi žao što je moje telo udomilo, uzgojilo, zaštitilo, rodilo i negovalo petoro fantastičnih inteligentnih, zdravih i divnih ljudskih bića. Žao mi je ako ako vas je moje telo sa 33 godine i 56 kilograma toliko zgrozilo da ste morali da upirete prstom, smejete se i pretvarate da me šutirate. Želim da znate da sam, dok sam gledala vaša divna mlada tela pomislila - kakav veličanstven podvig su ona napravila? Hoću da znate da sam bila uzdignute glave, nisam se ni makla dok ste me ismevali, iako sam posle plakala u kolima. Hvala što ste mi uništili dan. Ljudi kao vi od ovog sveta prave ružno mesto puno mržnje. Osećam sažaljenje prema ženama koje će jednog dana rađati vašu decu i onda vam biti "odvratne" zbog načina tokom koga se telo menja tokom čuda trudnoće. Samo se nadam da ćete jednom shvatiti da su moji "borbeni ožiljci" nešto za ponos, a ne stid.

Poslednji komentari
  • mama Vreme: 02.08.2014 12:26h

    Svaka cast nek im je rekla i moje telo izgleda ovako i ako sam rodila tri divna andjela i nemam cega da se stidim nisam ja kriva sto imam strije .Divan je osecaj biti majka a strije su nebitne. :)

  • Ema Vreme: 02.08.2014 14:29h

    Shvatam da je ogorčena, ali sa takvim telom daleko lepše bi izgledala u jednodelnom kupaćem kostimu. Uštedela bi sebi suze i nerviranje, a, iskreno, bila bi i estetski mnogo prihvatljivija. I ja imam troje dece, ali zato sad nosim jednodelni kupaći, i niko mi se ne ruga...

  • Jelena Vreme: 02.08.2014 17:25h

    Ema, ti si vrlo glupa osoba. Odkoga da se skriva i zasto? Sakrivati svoje telo jer to nekom nije lepo? Daj molim te. Nikog ne povredjuje sa takvim telom, nikoga ne vredja zasto bi to radila? Telo je samo ljustura. Drugo zena je na svet donela 5oto dece.Stvarno se nekad iznenadim primitivizmom nekih ljudi.

  • Ana Vreme: 03.08.2014 00:26h

    Ne smatram Emu glupom zbog komentara koji je napisala. Delim njeno misljenje. I odkud Vama pravo da nepoznatu osobu nazivate glupom, samo zato sto ima svoje misljenje koje je ovde sa nama podelila. Sram Vas bilo Jelena! Smatram da osobe koje nemaju lepo telo, koje su npr. gojazne moraju bar da paze na svoje odevanje, jer meni licno se gadi kad vidim debelu zenu koja se nije obukla adekvatno, koja nosi npr. helanke i neku kratku majicu koja ocrtava i jos vise istice njeno salo. Licno ne zelim da me bilo ko uznemirava svojim nekim telesnim nedostacima. Svi mi imamo neke nedostatke, ali na zalost mali broj nas zna kako da ih prikrije, jer ne zeli da ih deli sa javnoscu. To ima neke veze sa estetikom, a na zalost nemaju svi dobar ukus.

  • vasja stau u Vreme: 03.08.2014 00:31h

    Ovo je tako strasno ....nemogu da verujem ...neverujem...strasno...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP