Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

VEĆINA NE OSUĐUJE PREDSEDNIKA ZBOG ŠVALERACIJE

Francuzi bi novu prvu damu!

Autor: Ekipa Alo! | 14.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Navikli na predsednike švalere! Vest da se predsednik Fransoa Oland (59) švaleriše sa glumicom Žili Gaje (41) nije previše uzbudila Francuze, koji poslovično imaju razumevanja za privatni život stanovnika Jelisejske palate.

Od 2007. godine  su zajedno: Fransoa  Oland i Valeri  Trirvajler

Od 2007. godine su zajedno: Fransoa Oland i Valeri Trirvajler | Foto: Reuters

Prema poslednjim istraživanjima javnog mnjenja, čak 77 odsto Francuza smatra da je veza predsednika i glumice njegova privatna stvar. Međutim, na drugoj strani još više (čak 89 odsto) Francuza želi da dobije novu prvu damu. Oni zapravo žele da predsednik Oland raskine vezu sa novinarkom Valeri Trirvajler (48), koju su kolege zbog njenog oštrog stava prozvali Rotvajler.

Kasno sinoć Valeri je trebalo da napusti jednu bolnicu u Parizu gde je bila smeštena zbog depresije, u koju je upala kada je otkriveno da je Oland vara. Ona je pala u depresiju od “šoka i iscrpljenosti”, naveli su anonimni izvori. Iako Valeri i Oland nisu venčani, ona je uživala u svim blagodetima prve dame. Živela je sa njim u Jelisejskoj palati, imala je svoje kancelarije i na nju su trošena značajna sredstva iz budžeta. Oland je upravo zbog Valeri ostavio svoju suprugu Segolen Roajal, koja mu je rodila četvoro dece.

Da li će se ona  useliti u Jelisejsku  palatu?: Žili Gaje

Da li će se ona useliti u Jelisejsku palatu?: Žili Gaje | Foto: Reuters


Afera godine u Parizu otkrivena je zahvaljujući magazinu “Closer”, koji je na sedam strana objavio priču o Olandovim susretima sa glumicom, koja je i majka dvoje dece. Njihovo ljubavno gnezdo je zapravo stan vredan skoro tri miliona evra koji pripada piscu i glumcu Mikeleu Feračiju. On je prošle godine osuđen na 18 meseci zatvora zbog toga što je bio član grupe koja je prala novac za korzikansku mafiju preko jednog kazina u Parizu. Zgrada u kojoj se stan nalazi je nedaleko od Jelisejske palate i u njoj stan ima i modni tajkun Pjer Karden. Čitava afera bi danas trebalo da dobije nastavak jer je predsednik Oland najavio da će održati vanrednu konferenciju za novinare.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 14.01.2014 10:07h

    I MI IMAMO S L I C N A ISKUSTVA...Neke sirotice su zbog toga/prevare,preljube,zasicenosti TIH licnosti njima/ otisle u duhovnost,neke u belosvetske finansijske institucije/sa sve *otpremninom* od 3,5 miliona evra,druge su na *cekanju*..kako pisu novine za 8/osam/ miliona evra...A koliko znam SVI nasi predsednici/sem Zlobe/ ,/ni/su imali TO,TAKO NESTO,,ta trane..od Milosa,pa Obrenovica,pa preko Tite i gradonacelnika,do predsednika kucnih saveta.Vlast je slast. Mirise...a muve se lepe...ne mogu da odole.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP