Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NOVI ŠOVINISTIČKI ISPADI U HRVATSKOJ

Gadno joj da gleda emisije koje vode Srbi?!

Autor: Srna | 05.01.2015 - 13:31:00h | Komentara: 6

Predsednica Zajednice žena "Katarina Zrinski" Primorsko-goranske županije Rosanda Mijolović Dukić izjavila da joj je "gadljivo gledati Hrvatsku televiziju koju vode Srbi".

Hrvatska

Ilustracija | Foto: Profimedia

Predsednički izbori u Hrvatskoj sve više dovode do verbalnih šovinističkih ispada - poslednji skandal je istup predsednika Zajednica žena "Katarina Zrinski" Primorsko-goranske županije Rosande Mijolović Dukić kojoj je "gadljivo gledati Hrvatsku televiziju /HRT/ koju vode Srbi".
Dukićeva je, kao reakciju na duel predsedničkih kandidata na HRT-u, napisala da je prva stvar koju bi učinila kada bi došla na vlast bila "rušenje crvene televizije da nikada više Srbi u Hrvatskoj ne harače po njenim svetinjama".
Ona je izvređala voditelje i novinare HRT-a koji su učestvovali u toj emisiji.
Posebno se okomila na voditeljku Danijelu Trbović za koju je rekla da "ne voli ništa što je hrvatsko i da bi prijavila Antu Gotovinu" te da je bila u vezi sa pozorišnim rediteljem Oliverom Frljićem "koji pljuje po Hrvatskoj".
"Zar na HRT-u nema ni jednog voditelja koji je Hrvat" - napisala je na fejsbuku Dukićeva, aludirajući i na novinara Aleksandra Stankovića, koji je takođe bio jedan od voditelja te emisije.
Mediji su preneli da se HDZ-ov kandidat za predsednika Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović ogradila i od ovog istupa.
Nedavno je omladina HDZ-a napala Varaždince zato što su većinski dali podršku Ivi Josipovićiu kao kandidatu za predsednika Hrvatske, uz optužbe da je Varaždin grad "jugosmradova i komunjara".
Poslednji komentari
  • Bojan Vreme: 05.01.2015 16:03h

    'Zar na HRT-u nema ni jednog voditelja koji je Hrvat'.. lepo si rekla.. Kad cete vec jednom shvatiti da ste vi svi Srbi !?

  • Kurjak Vreme: 05.01.2015 18:45h

    Moli se uvazena gospodja da preispita svoje poreklo unazad i objasni siroj javnosti kako to da joj se prezime zavrsava na IC.

  • sima Vreme: 06.01.2015 00:06h

    e sada lepo pred savet evrope, za govor mrznje. kao sto su oni trazili za seselja.

  • toti Vreme: 06.01.2015 07:33h

    Jadna je ta Cro.demokratija,i takvi koji je predstavljaju.Mislim da je vreme da se sada ogase i naši političari i zatraže u savetu evrope rezoluciju o govoru mržnje i rasne diskriminacije.

  • mile Vreme: 06.01.2015 08:04h

    "Zar na HRT-u nema ni jednog voditelja koji je Hrvat" - napisala je na fejsbuku Dukićeva, aludirajući i na novinara Aleksandra Stankovića, koji je takođe bio jedan od voditelja te emisije. Aleksanadar Stankovic e pa to je bas cisto Hrvatsko prezime. Molim redakciju da u opste ne pise o ovim takozvanim kroatima ne interesuju nas.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP