Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SEKS AFERA

Generali delili ljubavnice!

Autor: Ekipa Alo! | 14.11.2012 - 00:53:00h | Komentara: 0

Ne nazire se kraj seks aferi u vrhu američke armije i obaveštajne službe! Pod istrafom FBI našao se i general Džon Alen, komantant NATO u Avganistanu.

Bili su ponos  američke armije:  Dejvid Petrus i  Džon Alen

Bili su ponos američke armije: Dejvid Petrus i Džon Alen

Alen je Džil Keli, prijateljici generala Dejvida Petrusa, koji je prošlog petka podneo ostavku na mesto direktora CIA, poslao preko 30.000 strana „neprikladnih i-mejlova“. Upravo je Džil bila u središtu skandala jer je prijavila da je dobila preteće poruke od Pole Brodvel, autorke biografije bivšeg prvog špijuna SAD, za koju se ispostavilo da je bila i njegova ljubavnica. Mediji u SAD prenose i da je Džil sa Petrusom imala bliske kontakte i da je njegova porodična prijateljica već godinama.

Ljubavnica: Pola Brodvel

Ljubavnica: Pola Brodvel | Foto: AP

Špijun žali zbog afere!

Dejvid Petrus, sada već bivši direktor CIA, duboko žali zbog ljubavne afere koja je uništila njegovu karijeru i porodicu, izjavio je njegov prijatelj i bivši portparol Stiv Bojlan. Petrus je rekao da je cela priča pogodila njegovu porodicu, njega, a na neki način i celu američku naciju.

Anonimni izvor Pentagona tvrdi da su Alen i Džil neprikladne i-mejlove razmenili u periodu od 2010. do 2012. godine. General Alen tvrdi da nije kriv i odbio je da kaže da li su te poruke imale seksualni sadržaj ili poverljive vojne informacije.

On će za sada ostati na svojoj dužnosti. Međutim, ministar odbrane SAD Leon Paneta odložio je izbor Alena za glavnog komandanta NATO u Evropi.

Ljubavnica: Džil Keli

Ljubavnica: Džil Keli | Foto: AP

Bi-Bi-Si je objavio da je Paneta u ponedeljak u Pentagonu naredio istragu u vezi s generalom Alenom, koji bi u četvrtak trebalo da se pojavi na saslušanju u Senatu o njegovom angažmanu u Avganistanu, gde je nasledio upravo Petrusa. Alen, kao i Petrus, važi za jednog od najboljih američkih generala, zbog čega je seks afera dobila veliki značaj u medijima i javnosti. Mediji spekulišu da je i predsednik Obama znao za skandal, ali da se ćutalo sve do završetka izbora kako bi zadržao mesto u Beloj kući.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP