Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DŽEJMI OLIVER DOBIO KONKURENCIJU

Goli kuvari!

Autor: | 25.02.2013 - 07:15:00h | Komentara: 0

Samo da im ne prsne ulje! Neobična ideja i malo dobre volje je sve što vam je potrebno da pokrenete novi hit na internetu.

Goli kuvari

Goli kuvari

To je shvatilo i troje cimera, entuzijasta iz Mančestera, koji su pokrenuli sajt “nakedvegancooking.com” (golo vegetarijansko kuvanje), a koji je za kratko vreme privukao veliku pažnju. Oni su uz recepte za vegetarijanske obroke objavljivali i fotografije na kojima potpuno goli pripremaju hranu. Uskoro su počeli da im se javljaju fanovi iz celog sveta i pristalice ove neobične ideje. Oni su bez blama slali svoje fotke na kojima su goli.


“Luk, Greta i ja smo došli na ideju da napravimo ovaj sajt pre dve godine, kada smo počeli da živimo zajedno. Udružili smo se jer smo želeli da razmenjujemo recepte. Luk je tada bio go u kuhinji i tako je sajt rođen”, rekao je Džes, jedan od osnivača i dodao:

“Ubrzo smo otkrili da dok smo goli možemo da razgovaramo o stvarima o kojima brinemo, kao što je stvaranje pozitivne slike o našim telima. Pokazivanje golih tela ljudi koja nisu ‘fotošopirana’ i koja su realna ima pozitivne strane”.

Posetioci ističu da je cilj sajta plemenit jer na duhovit način pokušava da promoviše svest o sopstvenom zdravlju, ishrani i zdravom kuvanju. Ako nemate goste na ručku ili večeri, probajte i vi golo kuvanje, skinite se i skuvajte svoje omiljeno jelo, doživećete sasvim novo iskustvo...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP