Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BIZARNO

Govornica na sednici Ujedinjenih nacija: Tragovi aviona na nebu ubijaju! (VIDEO)

Autor: Dnevno.hr | 12.04.2014 - 10:20:00h | Komentara: 4

Pre dva dana, na sednicu Ujedinjenih nacija došla je Rosalind Piterson koja je iznela svoju zabrinutost povodom tragova koje ostavljaju avioni, takozvanih kemtrejlsa, i rekla da svetske vlasti ćute o ovim potencijalno opasnim pojavama.

Ona je javno rekla kako avioni zaista menjaju naše klimatske promene hemijskim supstancama koje su ispuštene u vazduh.

"Šta biste radije imali - prirodno nebo ili nebo koje je stvorio čovek" zapitala je Pitersonova i pozvala zvaničnike da daju odgovore na pitanja o tragovima na nebu.

Inače, ne postoji nijedan dokaz u prilog tome da kemtrejlsi predstavljaju išta drugo do kondenzaciju, iako teoretičari zavere tvrde da nas ove šare na nebu ubijaju o čemu više možete pročitati ovde.

Poslednji komentari
  • patriota Vreme: 12.04.2014 12:01h

    Tacno je da nas zaprasuju to je svima jasno svako moze da se uveri u to gledajuci sa vremena na vreme u nebo videce kad je suncan dan obicno pred najavljenu kisu kako idu avioni i zaprasuju na velikim visinama a zatim to zaprasivanje se polako siri kao izmaglica po nebu i uz kisu pada na zemlju i sve redom nas truje.

  • Pilot Vreme: 12.04.2014 13:37h

    Tragovi,odnosno vodena para nastala sagorevanjam kerozina traju 15 do 20 sekundi i nestaju.Lako je proveriti,posmatrajte let bilo kog aviona.Obično "rep"od pare koji se vuče za avionom je dug 3 do 4 dužine samog aviona i prati avion.Sve ostalo nisu izduvni gasovi motora već nešto drugo.Šuška se vrlo opasno.Pozdrav.

  • s, Vreme: 12.04.2014 13:43h

    Jos jedan dokaz da za politicku poziciju nije neophodno imati mozak. Isto tako je Mitt Romney (americki kandidat za predsednika 2012. godine) javno pitao zasto ne mogu da se otvore prozori u avionu kada je avion u vazduhu.

  • Ceca Vreme: 12.04.2014 15:14h

    Ovo je samo dokaz da danas planeta živi u medijskom mraku gorem nego ikada! O ovoj vrtsti trovanja se zna veoma dosta, ali se u medijima skoro ne spominje. Pogledfajte samo izjave od ljudi koji nalaze u svojim baštama i voćnjacima neke čudne pojave u vidu bele penaste materije za koju niko od nadležnih neće da se zainteresuje i javnosti saopšti šta je u pitanju, a svi znamo da je neprirodna pojava!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP