Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

POKUCALI NA POGREŠNA VRATA

Greškom je "strpali" na psihijatriju i još joj to naplatili!

Autor: Local.se | 02.02.2014 - 11:23:00h | Komentara: 1

Jedna žena na jugu Švedske, koja je inače poreklom s područja bivše Jugoslavije, greškom je odvedena u psihijatrijsku bolnicu nakon što su je policajci pogrešno identifikovali.

silovanje

"Nikad nisam posetila psihologa ni psihijatra u svom životu, ali nakon ovoga bih svakako mogla", ispričala je za lokalni list Barometern žena koja je želela ostati anonimna.

Ona je ispričala kako je bila u svom stanu 2. januara i taman se krenula tuširati, kad je čula kucanje na vratima. Otvorila je i ispred vrata ugledala dvojicu policajaca koji su insistirali da pođe s njima u psihijatrijsku bolnicu.

"Rekla sam da mora da je to neka greška. Bili su ljubazni, ali su rekli da nemaju više informacija i da moram otići s njima", ispričala je žena.

Upskos zabuni, morala je da razgovara s psihologom

Odveli su je u psihijatrijsku bolnicu u Kalmaru, gde je napokon uspela razgovarati s jednom medicinskom sestrom. Ispalo je da je jedan od njenih komšija nazvao hitnu službu i spominjao samoubistvo, pa je policija krenula u pomoć. Ipak, pokucali su na pogrešna vrata.

Otkriće o zabuni je izazvalo pravi haos, ispričala je žena. Ipak, svejedno je morala odraditi razgovor s psihologom pre nego štos su je pustili kući.

Kao da to nije bilo dovoljno, žena je potom u pošti pronašla račun od 400 kruna (oko 50 evra) za boravak u bolnici. Portparol bolnice se bez zadrške izvinio zbog zabune i poslatog računa, piše Local.se.

Inače, žena je u razgovoru za list Barometern ispričala kako je ovaj incident podsetio na događaje iz njene domovine.

"Pre dvadeset godina je mog oca na isti način odvela policija, ali u logor", rekla je žena.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 02.02.2014 12:31h

    У свету је нормално потражити помоћ психијатра због преморености које изазива проблеме неиспаваности и томе слично!Младић то урадио и ено га никако да се извуче из канџи психијатра.Један вели да је за њега младић потпуно нормалан а онај који треба да му закључи боловање и врати га на посао НЕ СЛАЖЕ СЕ?Разлог?Бато,то кошта?Зато никако да посећујете психијатра ако не мора те!Немој да буде да вас нисам упозорио?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP