Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KOLIKI KRETEN MORAŠ DA BUDEŠ DA BI URADIO OVO

Grupa mladića srušila geološku strukturu staru 200 miliona godina!

Autor: Ekipa Alo! | 18.10.2013 - 13:36:00h | Komentara: 0

Grupa izviđača se suočava sa potencijalnim podizanjem optužnice protiv njih zato šti su porušili stenovitu strukturu nastalu eolskom erozijom koja je stara oko 200 miliona godina. Ovaj do sada nevišeni idiotizam desio se u okrugu Emeri koji se nalazi u Juti, SAD.

Tri mladića su šetala poznatom Goblin Dolinom, državnim parkom koji je prepun ovih stenovitih geoloških struktura, kada su odlučili da snime kako obaraju jednu od tih formacija poznatijih pod imenom "goblinini".

 - Sada smo modifikovali Goblin Dolinu - uzviknuo je kamerman snimajući svog druga koji je oskrnavio ovu prirodnu odliku.

Nakon što su ovo uradili ovaj trojac je počeo da slavim. Zvaničnici Državnih parkova u Jutu nisi bili toliko oduševljeni njihovim kretenskim činom.

- Ovo nije da je samo pogrešno, nego će za počinioce ovog dela biti i ozbiljnih posledica - rekao je portparol ovog parka Eugen Svalberg dok je u toki istraga ovog incidenta.

- Ovaj čim je veoma neprimeren i uznemirujuć - rekao je Svalberg i dodao da su ove geološke formacije nastale pre 200 miliona godina u periodu Jure kada su zemljom još hodali dinosaurusi.

Zamenik tužioce okruga Emeri Brent Langston potvrdio je da je istraga u toku i dodao da je upoznat sa incidentom.

- Neke stvari se prosto ne mogu zameniti, kao na primer fotografije iz porodičnog albuma, ali one imaju veliku sentimentalnu vrednost - rekao je Langston.
Glen Tejlor rekao je juče da je on čovek koji je gurnuo vrh ove strukture, dok su Dejv Hal i Dilan Tejlor to gledali. Prema Glenovim rečima, on i Hal su vođe lokalne grupe izviđača.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP