Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PROLAZNIK INTERVENISAO

Haos u Varaždinu: Kao zaposednut siktao, ujedao i gušio policajce! (VIDEO)

Autor: Jutarnji list | 31.08.2014 - 11:25:00h | Komentara: 0

Nepoznati muškarac koji u Varaždinu prodaje hranu i piće tokom najveće turističke manifestacije “Špancifrest”, u petak uveče, pred više hiljada ljudi, napao je najpre zaposlene iz Poreske uprave, a zatim i policajce.


Savladan je tek kada je u pomoć priskočio jedan prolaznik.
Kako je saopštila Varaždinska policija, do incidenta je došlo u prostoriji policijske stanice kada su radnici Poreske uprave prijavili da ih je neposredno pre toga, na štandu za prodaju peciva, vređao i napao nepoznati muškarac.
Dvojica policajaca su odmah istrčala na mesto događaja. Tamo su zatekli muškarca koji ih je upitao da li njega traže. Nakon što mu je jedan pripadnik reda i mira zatražio ličnu kartu, on je to odbio, a zatim je počeo da viče, nazivajući ih raznim pogrdnim imenima.
Policajci su ga upozorili da krene s njima u policiju. Tada je prestao da viče i zamolio ih je da mu dozvole da stavi kolica za prevoz tereta u svoj kombi. Ali nije dugo bio smiren.
Nakon što su prošli nekoliko metara, pokušao je glavom da udari jednog od policajaca, pa je njegov kolega morao da interveniše. Međutim, u gužvi sva trojica su pala na zemlju.
Kako je saopštila policija, vlasnik štanda je počeo da guši jednog od policajaca, a potom ga udario kolenom u međunožje. Sve vreme je pružao otpor, nekontrolisano mahao rukama i grizao, pa je jedan policajac bio primoran da ga isprska po licu sprejom sa nadražujućom supstancom.
Kako je agresivni muškarac i dalje pružao otpor, u pomoć je priskočio jedan od prolaznika i pomogao policajcima da savladaju podivljalog napadača. Kada su ga priveli utvrdili su da je u pitanju 46-godišnjak iz Varaždina. Doktorka Hitne pomoći, koja je pozvana u policijsku stanicu, utvrdila je da je zadobio kontuziju ramena i glave.
S obzirom da se žalio na bolove desnog ramena, prevezen je u Opštu bolnicu Varaždin, gde je dijagnostifikovano da ipak nema nikakvih preloma.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP