Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SUD JOJ ODBIO ŽALBU

HDZ i službeno izbacio Jadranku Kosor iz stranke!

Autor: A.O. | 18.04.2013 - 16:45:00h | Komentara: 0

Jadranka Kosor službeno je izbačena iz HDZ-a, saznali su novinari okupljeni ispred zgrade HDZ-a u kojoj se u 11 sati sastalo Predsedništvo stranke kako bi donelo odluku o izbacivanju bivše čelnice.

Jadranka Kosor: Nisam snimila pornić!

Izbačena iz HDZ-a: Jadranka Kosor | Foto: Beta

Očekuju se i službene izjave na ovu temu. Jadranka Kosor najavila je da će u popodnevnim satima, navjerovatnije oko 16 sati, u Saboru održati konferenciju za medije na kojoj će se obratiti javnosti u vezi sa odlukom Predsedništva stranke, da od danas više ni službeno nije članica stranke, na kojoj je bila na čelu.

Niko iz vrha stranke nije želeo službeno da komentariše odluku Predsedništva HDZ-a o konačnom izbacivanju Jadranke Kosor i odbijanju njene žalbe na odluku Visokog suda časti, osim PR-a stranke Silvane Oruč Ivoš:
– Predsedništvo je jednoglasno odbacilo žalbu Jadranke Kosor na odluku Visokog časnog suda o njenom bezuslovnom izbacivanju – kratko je rekla i dodala kako na njeno predsedničko mesto u saborskom Odboru za mlade, dolazi Darko Milinović.
Predsedništvo je odbilo žalbe bivše šefice stranke, kojoj je bila na čelu od 4. jula 2009. do 20. maja prošle godine, te zaključilo da je svojim javnim nastupima od pre dva meseca nanela štetu stranci.
Podsetimo, 1. marta Visoki sud časti HDZ-a odlučio je da izbaci Jadranku Kosor zbog njenih javnih nastupa u kojima se "protivila politici stranke i negativnim komentarima nanosila štetu HDZ-u". Stranački vrh Kosor je prigovorio i za neučestvovanje u radu stranke, posebno Kluba zastupnika u Saboru, u kojem je bila članica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP