Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SLAGAO FIRMU

Heroj koji se rvao
sa ajkulom dobio otkaz! (VIDEO)

Autor: Beta-AP | 13.03.2013 - 14:48:00h | Komentara: 2

Pol Maršalsi (Paul Marshallsea), 62-godišnji Britanac koji se proslavio jer se rvao sa ajkulom da zaštiti kupače na plaži u Australiji, dobio je otkaz jer je u vreme svog herojskog dela bio na bolovanju, a otišao je u inostranstvo.

Dok se na odmru rvao sa ajkulom oni mislili da je na bolovanju

Dok se na odmoru rvao sa ajkulom oni mislili da je na bolovanju | Foto: Screenshot "You tube"

Maršalsija je u januaru neko snimio kako se na plaži Kalundra kod Brizbejna rve sa ajkulom od gotovo dva metra kako bi je sprečio da napadne kupače, a snimak je postao senzacija na internetu.

Ali herojska intervencija, koja je pretvorila Maršalsija u junaka interneta, privukla je pažnju njegovog poslodavca.
Maršalsi je radio za dobrotvornu organizaciju "Pant and Dowlais Boys and Girls Club" sa sedištem u Velsu, a u aprilu prošle godine uzeo je bolovanje, rekavši da pati od stresa na poslu.
Kako je Maršalsi ovih dana ispričao lokalnom sajtu za medije Vels Onlajn (WalesOnline), razlog za njegov odlazak na bolovanje je bilo nezadovoljstvo tretmanom na poslu, a lekar je bio taj koji ga je posavetovao da ode na odmor.
Vels Onlajn je objavio i pismo dobrotvorne organizacije iz Velsa kojim je Maršalsiju saopšteno da je otpušten.
"Dok ste ovde bili nesposobni za rad, bilo vam je dovoljno dobro da otputujete u Australiju i da - kako pokazuju vaši nedavni snimci iz Kvinslednda - zgrabite ajkulu za rep, pa još i izbegnete njen ugriz time što ste se hitro izmakli njenim vilicama. O tome govore kako fotografije tako i video snimci u novinama i na televizijama", navodi se u pismu firme Pent end Daulejs bojs end Grls klab.
Asošiejted pres je danas nazvao tu organizaciju, a čovek koji je odgovorio na poziv rekao je da tu trenutno nema nikoga ko bi mogao da pruži komentar.

Poslednji komentari
  • AleksandarVeliki Vreme: 13.03.2013 18:15h

    tako i treba... bolovanje je da se čovek leči, a ne da se skitara po svetu... kod nas obično bolovanje služi da seljačine država ili gazda plaća dok kose dedovinu i roditeljima sprema hranu za stoku od čijeg je sira i kajmaka i dobio osao... za to vren me ljudi iz gradova besposleni crkavaju na biroima rada...

  • darko Vreme: 14.03.2013 16:17h

    Koliko vidim u tekstu pise da mu je lekar posavetovao odmor i samim tim otvorio bolovanje, covek je i otisao na odmor!!!! Kod nas se coveku cim ode na bolovanje odmah odbija po 20-40% od plate, tako da se coveku ne isplati da ide na bolovanje, ves slobodno moze da siri viruse gripa i drugih oboljenja oko sebe i na druge.........

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP