Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

TEORIJA ZAVERE

Hitler bio u vezi sa crnkinjom i živeo skoro sto godina?! (VIDEO)

Autor: Ekipa Alo! | 26.01.2014 - 13:36:00h | Komentara: 2

Prema zvaničnim podacima, Hitler je oduzeo sebi život 1945. u berlinskom bunkeru, nakon što je shvatio da je Nemačka izgubila Drugi svetski rat. Međutim, autorka knjige "Hitler u Brazilu" tvrdi da je nacistički vođa pobegao u Argentinu, a zatim u Paragvaj, da bi se na kraju skrasio u Brazilu, gde je preminuo u 95. godini.

Najveći  monstrum  u istoriji  čovečanstva:  Adolf Hitler

Najveći monstrum u istoriji čovečanstva: Adolf Hitler

Ovo nije prva teorija o Hitlerovom begu u Južnu Ameriku, tvrde istoričari

Simoni Rene Guereiro Dias u svom delu iznosi i druge smele tvrdnje, poput one da je Hitler tragao za zakopanim blagom koristeći mapu koju je dobio od saveznika iz Vatikana. Upravo zato se, navodno, i nastanio u državi Mato Groso, na brazilskoj granici sa Bolivijom.
Autorka je kao dokaz priložila i fotografiju starijeg muškarca koji grli ženu po imenu Kutinga. Iako je fotografija prilično mutna, Simoni je ubeđena da je na njoj upravo Adolf Hitler, što je, kako kaže, i potvrdila kada je u fotošopu dodala muškarcu prepoznatljive brkove.
Ona veruje da je diktator sahranjen 1984. godine u mestu Nosa Senjora do Livramento pod imenom Adolf Lajpcig. Budući da je od lokalnih vlasti dobila dozvolu za ekshumaciju Lajpcigovih posmrtnih ostataka, ona planira da uradi DNK test uz pomoć Hitlerovog rođaka koji živi u Izraelu.
Studentkinja novinarstva iz Brazila u svojoj knjizi napominje da je Lajpcig rodno mesto Hitlerovog omiljenog kompozitora, Baha. Jedna poljska opatica navodno je prepoznala nacističkog vođu u bolnici početkom osamdesetih i pokušala da se pobuni, ali joj je rečeno da je on tamo po nalogu Vatikana.
Profesor istorije sa univerziteta u državi Mato Groso odbacuje tvrdnje mlade novinarke.
- Nema ničeg novog u teorijama da je Hitler živeo na jugu Amerike, iznetim od strane ljudi koji tvrde da su istoričari - rekao je on.
Pretpostavke o životu Adolfa Hitlera pod lažnim identitetom oslanjaju se na ispitivanja iz 2009. godine. Tada su naučnici sproveli DNK test ostataka lobanje koji su pronađeni u blizini pomenutog bunkera u Berlinu, ali se ispostavilo da su pripadali ženi.
Hitlerov telohranitelj Rohus Miš, poznat kao poslednji čovek koji ga je video živog, preminuo je u septembru u 96. godini. On je rekao da je čuo pucanj u susednoj prostoriji a zatim video diktatora kako pada na sto.

Poslednji komentari
  • Nešo Vreme: 26.01.2014 14:52h

    Ne, nije istina, on oduzeo sebi život 1945 u berlinskom bunkeru - i nije bio nikada u Brazilu.

  • sasa Vreme: 26.01.2014 16:33h

    Normalno da se nije ubio nema logike To je opsta poznata stvar da je pobegao u Aargentinu kao i svi ostali posle drugog svetskog rata. Da je ziveo toliko moguce je nije pusio nije pio bio je vegeterijanac Ne verujem da je najveci zlocinac veci su staljin i lenjin koji su ubili 70 miliona rusa mao koji je ubio 60 miliona kineza dok je ovaj jedva par miliona

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP