Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

MAJKA IZ PAKLA

HOROR! Iznajmljivala maloletne ćerke za sitniš i šest pakli cigareta

Autor: jutarnji.hr | 04.03.2015 - 17:54:00h | Komentara: 1

Bez imalo griže savesti, 47-godišnja J. M. iz Gračaca je mirno slušala sedokose muškarce koji su se smenjivali u sudnici karlovačkog suda i svedočili kako je ova okrutna majka za nekoliko kutija cigareta i par stotina dinara podvodila svoje ćerke - mlađa nije imala ni 16 godina, a imala je bebu i bila je trudna, a ni starija nije bila punoletna.

Nudila je još dve ćerke, najstariju, tek punoletnu, i devojčicu koja je tada išla u peti razred. Jedino je pošteđena bila najmlađa od njenih pet ćerki, koja je u vreme suđenja bila beba.

Zlostavljanje

Karlovački sudija Ante Ujević je "majki iz pakla" odredio četiri i po godine zatvora na suđenju koje je bilo premučno i pretragično za devojke, pa novinarima nije bilo dozvoljeno da ga prate. Na 13 stranica su opisani svi odvratni detalji o načinima na koje je podvodila svoje ćerke.
Međutin, ovu okrutnu ženu još nije stigla ruka pravde: pobegla je pre nego što joj je izrečena presuda - možda u BiH, ili u Srbiju, gde je nekad živela.
Ova žena monstrum osuđena je samo za sedam slučajeva podvođenja dve ćerke, jer samo za te slučajeve su postojali čvrsti dokazi - tajno snimljeni razgovori između majke podvodačice i klijenata.
2012. godine majka je sa P. Z. dogovarala seksualne usluge koje mu je za 7 do 13 evra pružala 15-godišnjakinja. U maju iste godine istu ćerku je prodavala i klijentu I. K. za 7 evra i šest kutija cigareta u jednom i za 13 evra u drugom slučaju.
Tokom maja klijentu P. S. je poslala ćerku da ga seksualno zadovolji u njegovom autu za 13 evra, a to je ponovila i u junu za nepoznat iznos. U periodu od marta do juna za 7 do 13 evra A.M. je dobijao devojku kad god bi poželeo. I starija sestra te zlosrećne devojke bila je istih godina kad ju je majka tri godine ranije slala da se prostituiše kod P. Z. za iste pare.
Starija ćerka nije htela da optuži majku, dok je mlađa ispričala sve. Na njenom svedočenju je zasnovan ceo slučaj.
- Majka je ugovarala sve kontakte, a seksualne usluge pružala sam ja, a ponekad i ona. Oni bi dolazili kod nas, ali to smo radili u njihovim kućama ili njihovim automobilima. Cenu je ugovarala majka, ja bih od njih uzimala novac i davala ga majci, koja ga je koristila za potrebe domaćinstva - ispričala je devojka.
Po njenom svedočenju majka je počela da je podvodi 2011. kada je imala samo 15 godina.
- Mislim da ih je bilo sedam ili osam, uglavnom s područja Gračaca, Knina... Ja ih ne poznajem, već moja majka. S nekima sam bila samo jednom, a sa nekima više puta. Jedno vreme to je radila i moja sestra, ali ne znam da li je to bilo na nagovor majke, kao u mom slučaju. U to vreme sam imala i seksualne odnose koje nisam naplaćivala - radilo se o muškarcima sa kojima sam bila u vezi - svedočila je devojka.
Svedok I. B. bio je u vezi s njenom majkom i možda je otac najmlađe ćerke - to se još uvek ne zna jer je i podvodačica menjala muškarce kao čarape. Čak mu je i ponudila mlađu ćerku ako obeća da je neće ostaviti! Dvojica njegovih poznanika su plaćala devojčicama za seks.
I. M. mu se hvalio da je imao odnos sa majkom i sa njene tri starije ćerke, a na sudu je rekao da je sa starijom od dve maloletnica bio u vezi i da joj je davao novac i kupovao poklone, a zatim i započeo vezu s mlađom. Znao je da ona ima i druge, ali mu to nije smetalo i nije znao da se prostituisala.
Svedok P. Z. je ispričao da je jednom vozio majku i njene dve ćerke u Zagreb, a nekoliko dana kasnije vratio se po njih. Tada su mu rekle da su se prostituisale u hotelu iz kojeg su ih izbacili jer nisu platile boravak.
Ponudila mu je sve tri najstarije ćerke (tada maloletnice), a on je iskoristio dve mlađe - najstariju nije jer je imala tetovaže po telu, što on ne voli.
A. M. je ispričao da mu je J. M. slala ćerke po novac jer nisu imale šta da jedu, a ponekad bi ga neka od njih i "zaskočila".
- Nikada nije došlo do seksa jer sam zbog godina izgubio nagon, pa smo se samo mazili i izmenjivali nežnosti. Dogodilo se to desetak puta, a ponekad bi mi slala i tu najmlađu, kad je ova prva bila u poodmakloj trudnoći. Ali, nisam je uzeo jer je bila dete. Onda su me J. M. i ta trudna oralno zadovoljavale, ali i od toga nije bilo ništa jer nisam imao nagon - ispričao je A. M.
On je takođe potvrdio da je znao da J.M. podvodi svoje ćerke, kao i da je o tome brujao celi Gračac.
Poslednji komentari
  • Ivan Vreme: 04.03.2015 18:41h

    Ne 4 ipo godine nego kolac!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP