Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BUDITE OPREZNI

Horor u Hrvatskoj: Pas skočio na dete, odgrizao mu deo lica i zube!

Autor: 24sata.hr | 26.10.2013 - 18:03:00h | Komentara: 0

Nakon ručka kod suseda naša dva sina izašla su u dvorište. Odjednom sam čula strašno režanje psa, a zatim i krik svoga sina. Prestravljena, izletela sam iz kuće i videla da je susedov pas sinu stavio prednje šape na ramena i izbezumljeno ga grizao po glavi i vratu kao da se bori s drugom životinjom. Odmah sam psa otrgla od deteta, rekla je majka dečaka (25) iz Terezinog polja.

U sredu je njenog sina napao komšijski pas. Roditelji su odmah dete stavili u automobil i odjurili u petnaest kilometara daleku bolnicu.
Dečak je imao nekoliko ugriza po licu. Dve razderotine duge oko šest centimetara. Jednu ispod oka, a drugu s donje strane glave, tako da su se videli krajnici i grlo. Mališan je ostao i bez četiri zuba. Dva prednja i dva na kraju čeljusti.
- Sva sreća da je pas za manje od centimetra promašio aortu i nije mu zagrizao oko ili neki mekši deo lobanje. Ne želim ni da pomislim što bi se dogodilo da je pogodio aortu. Uostalom, to mi je kazala i doktorka - priča nam šokirana majka.
Sin joj je u četvrtak izašao iz bolnice. Kad smo ga posetili, mirno je sedeo na kauču igrajući se s dve godine mlađim bratom.
Dečakova majka kaže kako je ovčar star oko šest godina i da su deca gotovo od rođenja dolazila kod komšije i tamo se igrala. U četvrtak su ih susedi, s kojima su u odličnim odnosima, pozvali na ručak. Navodno je psa uhvatila žuta minuta kad je mališan leđima okrenut uz ogradu stao na mesto na kojem je pas pre zakopao kost.
Napad je strašno pogodio i vlasnike psa koji, kao i komšije, gotovo celu noć nisu oka sklopili iščekujući vesti iz bolnice.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP