Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PROSTITUCIJA

Hrvatice prodaju telo za čašicu rakije i kutiju cigareta!

Autor: danas.net.hr | 28.02.2014 - 13:22:00h | Komentara: 1

Teške socijalne prilike i sve teža svakodnevica, sve veći broj žena, ali i određeni broj muškaraca, tera na prostituciju. Dok podaci govore o samo nekoliko stotina osoba prijavljenih na godišnjem nivou, čini se da najstariji zanat u Osijeku i celoj Hrvatskoj cveta.

Iako već decenijama u Osijeku nema uličnih oglašavanja, pozivi na seksualna uživanja preselili su se u oglase na internetu, prenosi portal danas.net.hr.

prostituka

Sa ulica na internet | Foto: Shutterstock

 Prostitucijom se bave žene svih životnih dobi, a razlozi su različiti – nezaposlenost, teško socijalno stanje. One najmlađe prodaju se i za “siću”, kaže dobro informisani žitelj Osijeka.
- Degutantna je i pomisao, ali mlade cure mogu da se dobiju za čašicu rakije, kutiju cigareta ili za dopunu za mobilni – rekao je on.
Ipak one koje svoje usluge naplaćuju, za to uzimaju od 200 do 800 kuna (25 do 100 evra) za sat vremena, u zavisnosti od želja klijenata.
Veliki broj njih ima kod kuće decu koju treba prehraniti, a nikakav drugi posao nemaju, ili im legalan posao, ako ga imaju, nije dovoljan.
Osječani koji žele uslugu takve vrste znaju kako i gde mogu da je pronađu. U poslednje vreme sve je više oglasa na internetu.
- Seks-masaža u Valpovu – maserka nudi usluge erotske masaže sa sretnim zaršetkom, grudi šestica, veće mesnate guze, šaljem svoju adresu – jedan je od oglasa.
- Nudim erotsku masažu u lepom i ugodnom ambijentu devojkama do 26 godina, “happy end” uključen, cena za sat vremena 300 kuna (oko 40 evra) – navodi se u drugom.
- Dečko 30-ih godina pruža senzualnu, opuštajuću masažu sa srećnim završetkom korpulentnim muškarcima iznad 55 godina – još jedan je od oglasa na internetu.
Poslednji komentari
  • zippo Vreme: 28.02.2014 19:50h

    Beda natera coveka na zlo.,a kod nas med i mleko.Sto o tome nepisete.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP