Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAŠNO!

Hrvatski monstrum jedva kažnjen: Silovao devojku pištoljem, dobio samo dve godine uslovno!

Autor: 24sata.hr | 06.08.2014 - 13:39:00h | Komentara: 0

D.V. je pre 25 godina zlostavljao devojku u Nemačkoj. Kada ga je prijavila pobegao je u Hrvatsku. Sada je uhapšen i izručen. Dobio je uslovnu kaznu i platio je 10.000 evra.

D.V. (48), za koga Jutarnji list piše da je sa područja Našica, uslovno je osuđen u Nemačkoj na dve godine zatvora za napad na ženu u pre 25 godina. Platio je 10.000 evra i može da se vrati u Hrvatsku.

Monstruozno silovanje u selu nadomak Jagodine

Foto: Aleksandar Dimitrijević

D.V. je odrastao u Ulmu. Pre 25 godina bio je u vezi s Nemicom koja je od njega bila starija devet godina. Žena je ispričala da je njihova veza bila u početku u redu. Rekla je da je D.V. bio šarmantan i spreman da pomogne. Ali bio je, rekla je, i jako ljubomoran.
 Rekla je kako ju je u napadu ljubomore u novembru 1989. na dan pada Berlinskog zida odvezao u Almendingen. Parkirao je u šumi i zavezao je u vozilu gde je tukao i silovao. Mučio ju je psihički i fizički i u jednom trenutku čak je penetrirao u nju vrhom pištolja i okinuo. Pištolj je bio prazan, piše Schwäbische.de.

silovanje

Silovanje (ilustracija) | Foto: Dreamstime

Nakon toga ju je odvezao u stan. Žena se nedelju dana lečila u bolnici. Napadač je posećivao i pretio joj. Nije ga prijavila već je rekla da ju je u šumi napao nepoznati muškarac. U vezi su bili još pet godina, ali budući da ju je i dalje tukao zbog ljubomore, prijavila ga je 1994. godine.
On je onda pobegao u Hrvatsku. Pronašao posao, osnovao porodicu i živeo bezbrižno i mirno sve do 1. januara 2014. kada je policija pokucala na njegova vrata. Uhapšen je i izručen Nemačkoj. Počelo mu je suđenje na kojem se, između ostalog, saznalo da je u novembru 1989. D.V. imao tri devojke u isto vreme, da je voleo da ih vezuje tokom seksa i da je imao kovčeg pun bičeva.

Silovanje

Silovanje (ilustracija) | Foto: Masanori Jošida

Žena je na sudu svedočila dva dana, a ispitivanje je trebalo da bude nastavljeno i prošlog petka, ali se razbolela i nije mogla da dođe. Onda je D.V. priznao krivicu.
Budući da nije bio osuđivan ranije i da je, kako je sudija rekao u obrazloženju, "pokazao dobru društvenu prognozu" osuđen je na uslovnu kaznu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP