Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

HAJRUDIN OTIŠAO U PARIZ DA VIDI IDOLA KOJI NIJE IMAO VREMENA ZA NJEGA

Ibrahimović ispalio dečaka koji umire!

Autor: Blic | 11.11.2013 - 09:19:00h | Komentara: 2

Tužno se privodi kraju jedan mladi život, a priliku da taj prerani završetak ulepša - propustio je Zlatan Ibrahimović, fudbalski reprezentativac Švedske i napadač Pari Sen Žermena, koji nije došao da vidi osmogodišnjeg Hajrudina Kamenjaša, obolelog od leukemije, kome je bila poslednja želja da upozna upravo slavnog igrača i koji je zbog toga iz Bosne doputovao u Pariz.

Čeka da upozna Zlatana: Hajrudin Kamenjaš

Otputovao u Pariz da upozna Zlatana, ali uzalud: Hajrudin Kamenjaš | Foto: facebook

Mali Hajrudin boluje od leukemije, a lekari su mu u oktobru predvideli manje od mesec dana života jer ni treća transplatacija koštane srži nije donela zdravstveno poboljšanje. Rekao je svojoj mami da bi voleo da upozna Zlatana, to mu je bila jedina, to mu je bila poslednja želja u životu.

Njegova želja potom se proširila putem interneta na sve strane sveta, a stigla je i do Ibrahimovića, o čemu smo pisali. Ipak, do susreta nije došlo. Ni u Bosni i Hercegovini, a ni u Parizu, u koji je Hajrudin doputovao u pratnji svoje majke i Tevhide Rekić, koja je svojom humanitarnom organizacijom iz Nemačke sve vreme pokušavala da organizuje ovaj susret. Na kraju, umesto da do susreta dođe, došlo se do velikog razočaranja.

Ibrahimović uživao sa Noletom dok ga je bolesni dečak čekao

Ibrahimović uživao sa Noletom dok ga je bolesni dečak čekao

 
Fudbaler reprezentacije BiH koji je želeo da ostane anoniman javio se organizatorki ove akcije i rekaao da želi da finansira put i smeštaj u Parizu. Kada je iz kluba rečeno da može da dovede malog Hajrudina, da ga čeka mesto u VIP loži i vozač.


Tako je i bilo. Samo, Zlatana nije bilo. Na stadionu, pred početak meča, presrećnom dečaku i njegovoj pratnji domaćini su saopštili da je Zlatan Ibrahimović povredio koleno i da neće igrati. Ali – i da nije tu. Šok koji je tada usledio ljudi iz PSŽ-a su primirili rečima da će probati da za sutradan organizuju privatni susret sa slavnim fudbalerom. Čak su im javili da je sastanak ugovoren u trening kampu pariskog kluba, ali ni tamo nije došlo do susreta. Prvo im je rečeno da je Zlatan kod fizioterapeuta, pa popodne da ima još neku obavezu prema klubu, te da “oni slobodno prošetaju Parizom u međuvremenu”. Tako je i bilo, samo… Hajrudinu je bivalo sve loše, a od susreta ni traga ni glasa. Popodne je i sam vozač PSŽ-a pozvao svoj klub i rekao da ovo što rade nema smisla, da “mali nije dobro i da se ovo ne može više dozvoliti”. Vraćanje u hotel, nada da će ih neko pozvati na sastanak sa Ibrahimovićem, ostala je samo nada.

- Kap je prelila čašu nakon što smo ja i Naida dobile poruku da je Zlatan tog dana igrao sa Đokovićem tenis i da je direktni prenos bio na TV-u. U Zlatanovom prisustvu je bila i njegova supruga, te njihovo dvoje dece. Bili smo kivni! Da li je moguće da smo ga čekali sve vreme, a on igra tenis? Hajrudiniova majka je doživjela razočarenje i poniženje s njegove strane. Naravno, to ništa nismo komentarisali pred Hajrudinom, jer ni u jednom momentu nismo želeli srušiti njegove snove o ‘velikom’ fudbaleru i čoveku, jer je reč o detetu i to teško bolesnom - napisala je Tehvida Rekić na svojoj Fejsbuk stranici.

Ibrahimović užiovao u partiji tenisa

Ibrahimović užiovao u partiji tenisa

Hajrudin, ne znajući gde je Ibrahimović kog je toliko čekao, to veče je proveo pevajući “neku Kebinu pesmu”, priželjkujući susret sa svojim omiljenim fudbalerom. Žene iz njegove pratnje pokušavale su, dok mališan ne sluša, da opravdaju Zlatanov postupak, govoreći "… možda je to stvarno Zlatan morao da odradi i da se pojavi kod Đokovića, možda mu je to klub naredio, a možda Zlatan još večeras dođe , pa on sigurno zna u kom smo hotelu, možda iznenadi Hajrudina i poželi mu laku noć”.


Mama nije mogla više da održava lažnu nadu svom bolesnom sinu. Izmislila je da je Ibrahimović povređen, da je u bolnici, da je to razlog što nije mogao da dođe da ga vidi. Noć je prošla u suzama. Suza je bilo i kod vozača PSŽ-a koji ih je odvezao na aerodrom.


Dečaku su kupili igračku. Taj autić su mu dale, rekavši da su tokom noći bile kod Zlatana, da mu je žao što ne može da izađe, ali da mu je on spakovao poklon i da će doći da ga vidi, kad ozdravi i kad bude mogao da putuje.
Hajurdinu osmeh nije silazio sa lica.

Poslednji komentari
  • Boki Vreme: 11.11.2013 10:12h

    Veliki fudbaler i nistarija od coveka...vrlo cest slucaj.

  • jovan Vreme: 11.11.2013 14:41h

    Ama ostavite coveka vise na miru! Pa nije on kriv da neko umire ili zivi. Covek ima slobodu da odlucuje o svom kretanju i aktivnostima. Sta ga kog vraga terorisete i vi po medijima i ona neuracunljiva decakova majka?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP