Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NESHVAĆENA

Imala je sto kila, ali tek kada je postala lepotica prijatelji su je napustili (FOTO)

Autor: A. O. | 02.07.2014 - 12:27:00h | Komentara: 0

Fiona Hodž, slatka devojka i mlada mama, imala je problema sa kilogramima i uspela je svoju težinu da prebaci preko stravične brojke 100. Međutim, jednog dana joj je pukao film, nije želela više da se zgražava nad svojom pojavom pred ogledalom i odlučila je da stvar uzme u svoje ruke.

Pre i posle

Pre i posle | Foto: Instagram

- Izgledala sam masivno i bila sam debela. Jela sam puno obrađene hrane pa nije ni čudno da sam bila toliko velika. Moja ishrana je bila odvratna i ja sam bila ogromna. Ceo dan razmišljala bih o slatkišima i ponekad bih potrošila 7.000 dinara na dostavu i brzu hranu za večeru – priznaje Fiona koja dugo nije mogla da gleda fotke sa svog venčanja jer ju je to bacalo u očaj.
Zato je odlučila da okrene novi list, napravi sebi plan ishrane i uz puno truda i vežbanja uspela je da skine gotovo 50 kilograma za godinu dana. Razlika je bila neverovatna. Ružno pače bukvalno se pretvorilo u labuda što se baš i nije dopalo njenim prijateljima koji su, kako ona kaže, bili ljubomorni, prenosi "Telegraf".
- U početku su me podupirali, ali kada sam počela da skidam kilograme optužili su me da sam opsednuta dijetom. Teško mi je jer sam izgubila težinu, ali takođe sam izgubila puno prijatelja. Primetila sam da su njihovi komentari bili sve gori što sam više mršavila. Bila sam razočarana jer sam mislila da će biti zadovoljni – nastavlja svoju ispovest i dodaje:
- Neki od mojih najboljih prijatelja govorili su mi da izgledam bolesno i da bih trebala da prestanem s vežbanjem. Mislim da neki ljudi jednostavno trebaju debelog prijatelja da bi uz njega izgledali mršavije i osećali se bolje u svojoj koži. Ja više nisam ta osoba. Zdravija sam i srećnija, nalazim nove prijatelje koj podržavaju moj novi stil života – kaže Fiona.
Probleme s težinom Fiona je imala još od tinejdžerskih dana, a dodatne kilograme nakupila je u trudnoći. U svojoj najdebljoj fazi jela je i po 7.000 kalorija na dan i skrivala se od fotoaparata.
Sada na Instagramu ponosno objavljuje fotografije svojih mišića, radi kao savetnica za dijetu i pomaže ljudima da se otarase viška kilograma.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP