Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NE TAKO RADIKALNO TUMAČENJE ISLAMA

Islamski seks-kult: "Sultan" poziva Turke na orgije

Autor: Balkanist.net | 01.04.2014 - 11:20:00h | Komentara: 1

Sekta Haruna Jahija spaja pobožnost sa mekom pornografijom. Njegovi sledbenici propagiraju "Dizni verziju islama" i praktikuju grupni seks.

Sekta Haruna Jahija

U studiju su zgodne plavuše koje Jahi zove "mačići"


Na turskom kanalu A9, Harun Jahi, koji je i njegov vlasnik, vodi religijski tok-šou koji nije sličan nijednoj drugoj televizijskoj emisiji. U studiju pod neonskim osvetljenjem sa njim se obično nalazi pet zgodnih žena koje nose perike, veštačke trepavice u boji i provokativnu odeću ukrašenu dijamantima.
Razgovori se uglavnom vrte oko toga da je darvinizam mrtav, da Turci treba da se pretvore u "prave muslimane" i formiraju tursko-islamsku uniju koja će obuhvatati pola istočne hemisfere.
Preuzeto sa portala "Balkanist.net". Ceo tekst možete pročitati OVDE.

Suprotno stanovištu da je materijalno nebitno, koje naširoko propagira, Jahi nosi Armanijevo odelo i zahteva da ga sledbenici oslovljavaju sa "gospodar" ili "sultan".

On je svoj primerak dobio od Jahijevih sledbenika tokom oktobarske posete Prizrenu, a vođa je snimak tog događaja ponosno emitovao u svojoj emisiji, i to dve večeri zaredom.

Sekta Haruna Jahija

"Mi čitamo Kuran", poručuju ove lepotice

Premijer i Jahi su prijatelji od 2011. U svojim emisijama, zagovornik kreacionizma otvoreno propagira njegovu politiku. On navodi da su antivladini demonstranti "zadovoljni Erdoganom, samo toga još nisu svesni" i dodaje da je on "besprekoran" čovek koga lažno optužuju za korupciju.

Jahi tvrdi da zahvaljujući njegovom atlasu danas samo 10 odsto Evropljana veruje u teoriju evolucije, mada za tu statistiku nema dokaza.


Kevin Padijan, profesor integrativne biologije na Univerzitetu u Berkliju, nazvao je pomenuti atlas "gomilom smeća".


- Kada Jahi vidi sliku fosila krabe, on će reći da to izgleda kao današnja kraba i da evolucija ne postoji - rekao je Padijan, a prenosi "Balkanist.net".

Sekta Haruna Jahija

Blizanci Onder i Ender izgledaju kao prinčevi iz crtaća

Danijel Martin Varisko, profesor antropologije na Hofstrau, opisuje teologiju sekte kao "seksi verziju islama". U prilog tome govore scene iz Jahijeve emisije u kojima nabildovani blizanci Onder i Ender poziraju sa lepoticama koje vođa zove "mačići", a na ekranu se pojavljuje natpis "Mi čitamo Kuran".

Jedna žena koja je napustila kult, otkrila je da se pristalice okupljaju u Jahijevoj vili i imaju grupni seks, a skrivene kamere ih snimaju, kako bi ih "sultan" ucenjivao ako požele da odu.


- Hijerarhija grupe obuhvata sestre, braću i konkubine. Braći je dozvoljeno da se ožene konkubinama, dok su sve sestre udate za vođu - rekla je ona.


Hapšen zbog kokaina

Harun Jahi

Harun Jahi

 Pravo ime Haruna Jahija je Adnan Okar. Njegova sekta ima 30 najvernijih članova koji žive sa njim u vili sa dva veštačka jezera, zoo-vrtom, antikvarnim nameštajem i jastucima ukrašenim kristalima.

Turski „Jutjub“ kanal koji vode njegove pristalice ima preko 100.000 pratilaca. I dok ga jedni smatraju mesijom, drugi misle da je običan ludak. Nekoliko puta je hapšen zbog posedovanja kokaina, antivladine propagande i sumnje na ilegalne aktivnosti. Osamdesetih je proveo 19 meseci iza rešetaka, a u bolnici mu je dijagnostikovana paranoidna šizofrenija. Ipak, Jahi tvrdi da je sve bila nameštaljka protiv njega.

Poslednji komentari
  • Simo Vreme: 01.04.2014 22:51h

    Na drugom videu u 44 sec.. jasno se vidi Bakir Izatbegovic!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP