Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

AJVAR MAR AGUSTSON

Islandski komičar depilirao leđa i grudi za malu Tijanu (VIDEO)

Autor: Blic | 20.04.2013 - 21:28:00h | Komentara: 0

Bitka za Tijanu Ognjanović (8), koja je pre dva dana otputovala u Hjuston, gde će čekati na transplantaciju srca, i dalje traje.

Ajvar Mar Agustson

Ajvar Mar Agustson | Foto: youtube

Novac se i dalje sakuplja za njeno lečenje i postoperativnu negu. U akciju su uključeni ljudi iz celog sveta, mahom dijaspora, ali i stranci. Tako je mladi islandski umetnik Ajvar Mar Agustson, poznati komičar iz Rejkjavika, organizovao akciju prikupljanja sredstava za Tijanu.


''Devojke se šišaju na ćelavo za decu u Africi i onda svoje fotografije prodaju i sav novac od toga ide u dobrotvorne svrhe. Tako je naš Ajvar najavio da će depilirati leđa'', navela je čitateljka ''Blica'' Marija Karimanović putem elektronske pošte, inače erapeutkinja i koosnivač firme ''Karimano Hejlsumedferdir'' na Islandu, severnjaci imaju običaj da performansima skreću pažnju na aktuelne stvari. Nakon što se skupila određena suma, Ajvar je obećao da će depilirati i grudi ako se skupi više od 50.000 islandskih kruna. To se i dogodilo.

''On je jako ponosan na sebe i sve prijatelje koji su uplatili novac. Redovno od nas traži da ga obaveštavamo kako cela stvar napreduje i da li je Tijana bezbedno stigla u Hjuston, šta je sada čeka...'', navela je Marija Karimanović, dodajući da je Ajvar najavio još sličnih akcija.

''Mislili smo da je lepo podsetiti ljude da je novac potreban i dalje i da se ne prestaje sa prikupljanjem sad kada je Tijana u Hjustonu'', ukazala je za kraj naša čitateljka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP