Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAŠNO!

Ispovest devojke koju je majka htela da zakolje i ubaci u rernu: Sećam se noža pred licem!

Autor: N. G. | 14.04.2014 - 14:05:00h | Komentara: 2

Suzana Birč umalo je završila izmasakrirana od strane sopstvene majke - njena ispovest ledi krv u žilama!

Suzana koja je imala dve godine, kada je njena majka 1989. godine odlučila da je žrtvuje! Dobro ste pročitali. Žena je uzela nož, prišla dvogodišnjem detetu i prerezala mu grlo! Spremala se da devojčicu ispeče u rerni!

Suzana sa mužem

Preživela pakao na samom početku života: Suzana

Džon i Linda Endrju, Suzanini roditelji imali su skladan brak, ali Australiju je uskoro potresao strašan događaj. Otac joj je gledao televiziju i otišao na posao ni ne sluteći da će mu žena nekoliko sati kasnije upasti u prvu psihotičnu epizodu. Kod nje je samo primetio da se češće moli. Nije ni sanjao da se ona sprema da imitira scenu iz Starog zaveta i ubije njihovo dete u želji da oponaša scenu u kojoj Avram odlazi da žrtvuje Isaka.

"Sećam se da je prokuvavala noževe", priseća se Suzana koja danas ima 27 godina. Majka je pomazala uljem i prostrla tepih od ovčije kože preko kovčega  kuhinji.

Suzana sa mužem

Suzana sa mužem

"Sećam se da mi je nož krenuo ka licu i kako sam podigla ruke da ga sprečim", rekla je Suzana za Ej Bi Si Radio. Majku to nije zaustavilo, isekla joj je glasne žice, a najgore je tek planirala. Umesto na lomači, njeno dete je htela da ispeče u rerni.

"Rekla mi je da je držala Suzaninu glavu dok nije poplavela, to je trajalo oko 40 minuta. Glasovi su joj naređivali da je ispeče, ali izgleda da je u njoj još bilo razuma jer se raspravljala sa glasovima i rekla 'ne, još uvek nije mrtva, ne mogu da je stavim u rernu živu", priseća se otac koji je došao sa posla i zatekao policiju i kola Hitne pomoći.

Srećom, veštom intervencijom lekara dete je spaseno, ipak, zbog cevčice koja joj je smeštena u jednjak nisu očekivali da će moći da govori.

Ipak, šest nedelja kasnije, devojčica je piskavil glasom povikala "tata, tata" i oduševila čoveka kome oči i dan danas zasuze kada se seti šta je njegova, danas bivša, žena učinila.

Suzanini roditelji su se razveli kada je imala 13 godina. Devojčica je sa godinama učila da govori o strašnom događaju iz prošlosti.

"Počela sam svima da pričam šta mi je majka učinila, porodica se čak šalila 'bar te nije živu ispekla. Godinama sam osećala kao da dugujem majci pomoć jer je bolesna i da ću se osećati kao loša osoba ukoliko to ne učinim.

Suzana danas radi kao pisac, bloger i aktivista koji pomaže ljudima koji pate od mentalnih bolesti. Udata je i ima dvoje dece.

"Majku nisam videla od 2007. Putevi nam se nekad ukrste, ali to je retko. U suštini, samo sam želela da mi se izvini. Sada kada sam i ja majka svatila sam da imam probleme, plašim se noževa i imam stanje slično paranoji. Sada mogu da podižem decu kao normalne ljude, kao nešto što nisam imala u svom životu", zaključuje ova hrabra žena.
Poslednji komentari
  • marija Vreme: 14.04.2014 14:47h

    Strasno!!!

  • Ja Vreme: 15.04.2014 13:55h

    Bože sačuvaj !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP