Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAŠNO!

Ispovest ojađene majke: Iščupali su mi bebu iz materice!

Autor: | 05.12.2013 - 11:36:00h | Komentara: 0

Alesandra Paćieri došla je u Veliku Britaniju iz Italije kako bi zaradila nešto novca i lakše odgajila bebu koju je nosila u stomaku, nije ni sumnjala da će joj dete biti otrgnuto iz naručja!

Trudnica

Očajna žena: Ukrali ste mi bebu! | Foto: Shutterstock

Aleksandri je beba oduzeta nakon porođaja a dozvoljeno joj je da je vidi samo deset puta u životu.

Paćierijeva boluje od oblika bipolarnog poremećaja zbog koga dobija panične napade. Nakon što je zbog fiannsijskih poteškoća imala problem da plati račune Aleksandra je počela da postaje anksiozna i pozvala je policiju.

U tom trenutku bila je trudna četiri meseca i smanjila je dozu lekova jer mogu da naštete bebi. Sledeće što zna je da joj je policija lupala na vrata.

"Slagali su me da žele da me odvedu u bolnicu kako bi pregledali bebu i pristala sam da pođem sa njima. Prevarili su me", kaže majka koju su onda odveli u psihijatrijsko odeljenje bolnice gde su probali da je prisile da piju lekove opasne po bebino zdravlje.

"Na bočici piše da može da ubije dete u stomaku, odbila sam da uzmem lekove. Tada sam shvatila da planiraju da mi oduzmu dete. Ostala sam tamo dok nije došlo vreme za porođaj, sve vreme sam ih molila da me puste da se vratim u moju  zemlju. Jedno jutro sam se probudila i zabranili su mi da doručkujem jer su mi rekli da ću tog dana ići na carski rez. Osećala sam bebicu kako se rita u meni. Preklinjala sam ih da ne rade carski rez", priča majka kojoj su na silu dali sedativ, odveli je na operaciju i izvadili joj bebu.

"Vaši socijalni radnici i sud su mi napali telo i iščupali mi bebu iz materice. Mislim da su to hteli da urade od samog početka. Želim svoju ćerkicu nazad, patim kao životinja. Nešto užasno ste mi uradili i boriću se da vratim svoje dete i da više ni jedna majka ne prođe kroz ovo kroz šta ja prolazim", rekla je nesrećna Alesandra čiji slučaj je uzbunio javnost, a i najstarijeg sudiju u Velikoj Britaniji Ser Džejmsa Manbija čija poruka majci je dovela do suza.

"Ako jednog dana vaša ćerka bude čitala o ovome, kao što verovatno hoće, nadam se da će ceniti ljubav majke koja je volela i uradila sve što može da je povrati i odgaji, dete, znaj da te tvoja majka mnogo volela i želela da te zadrži", rekao je sudija i rasplakao Aleksandru.

Inače, Aleksandra ima još dvoje dece, a svo troje imaju različite očeve.

Ona tvrdi da to ne znači da je ona loša majka i da nikada nije povredila ijedno od svoje dece, kao i da će se svim snagama boriti da joj vrate ćerkicu.

'

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP