Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BOLEST NE BIRA!

ISPOVEST PEDOFILA: Baš je bilo super ljubiti se sa dečakom u kolima! (VIDEO)

Autor: mirror.co.uk | 18.11.2014 - 14:23:00h | Komentara: 0

Ona je dečaka još od njegove dvanaeste godine obasipala slatkišima i poklonima, a rekla je da su je njegove poruke navele na romansu dok je bila u teškom periodu u braku

Helen Turnbul, nastavnica

Helen Turnbul, nastavnica | Foto: Profimedia

Helen Turnbul, tridesetpetogodišnja profesorka koja je optužena za vezu sa 16-godišnjim đakom, izjavila ja na sudu da je njihov poljubac u kolima bio neverovatan i da ju je baš uzbudio.

U daljem iskazu porekla je da su stupili u seksualne odnose u njenom automobilu i da se plašila reakcije svog tadašnjeg supruga. Ona je ovog dečaka još od njegove dvanaeste godine obasipala slatkišima i poklonima, a rekla je da su je njegove poruke navele na romansu dok je bila u teškom periodu u braku.

On joj je slao poruke na Fejsbuku u kojima je hvalio njen izgled i njenu figuru, na šta mu je ona odgovorila fotografijom sebe u donjem vešu. Uprkos tome što je znala da je ova veza pogrešna, profesorka se ljubila sa učenikom u njenim kolima, a kada je shvatila da on želi i seks rekla mu je da ona nije takva i da se to neće desiti, prenosi Mirror.mirr

U porukama koje mu je slala na Fejsbuku pozivala ga je na seks, i priznala je da ih je slala dok su joj deca bila na spavanju. U obraćanju sudu, izjavila je da nije imala nameru da ide dalje od tih poruka, a da je to tad bilo ono što je dečaku potrebno. Inače, dečak je sada punoletan, i Helen je dodatno izjavila da je uživala u njegovoj pažnji.

- Znala sam da je to što radim pogrešno, ali bila mi je potrebna pažnja. Nikada nisam imala seks sa njim, to pričam od samog početka. Kada sam mu slala te poruke trebalo je odmah sutra da prekinem to da radim, jer sam znala da nije ispravno – rekla je Helen pred sudom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP