Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NEVERA IZ OČAJA

Ispovest sredovečne žene: Dečko me zvao na seks, ali na stolu je čekala klinka - pristala sam na sve!

Autor: Daily Mail | 14.10.2014 - 10:15:00h | Komentara: 0

Kada je Mariju Luiz njen dragi Tim (53) pozvao da dođe kod njega u sred noći očekivala je da će provesti veče razmenjujući nežnosti. Užasnuta dama shvatila je da je on zamenio - nju!

Seks, posao, prevara

U očaju, Marija Luiz je pristala na sve! | Foto: Profimedia.rs

"Kada sam ušla u kolibu videla sam zgodnu dvadesetogodišnjakinju kako sedi na njegovom stolu. Trudila sam se da ne vidim kako mu ležerno prelazi prstima preko ruke. Onda je ta Lusi opušteno izjavila kako joj se spava i otišla na sprat. Ništa nisam rekla", iskrena je žena. Ona je zauzela stav da ne želi da bude sama i da u njenim godinama ne može da bira.

Tim joj je saopštio da će i on uskoro poći za Lusi i da bi ona trebalo da im se pridruži.

"Objasnila sam mu da imam 55 godina i da nisam više za takve otrcane trojke. Teška srca sam otišla kući", priznaje. Od tada je prošlo dve godine i Tim i ona su još uvek zajedno.

"Šest godina sam u najznačajnijoj i najlepšoj  vezi ikada sa Timom. Mi smo par, ali da bi to opstalo puštam ga da spava sa kim hoće kad god hoće. Možda se pitate zbog čega sam ja uspešna žena koja poseduje i vikendicu vrednu 250.000 dolara pristala na ovakvo ponašanje čoveka koji bi trebalo da me voli. Istina je da imam 57 godina i da su šanse da nađem nekog drugog veoma male. Već sam otrkila da sam bila devica do 51. godine. Dva puta sam se udavala ali oba muža su odbila da imaju seks sa mnom.

U prvom slučaju je, tvrdi bila premlada (oboje su imali 20) i nije funkcionisalo. Sa drugim mužem je bila od 24 godine do pedesete, on je bio 20 godina stariji od nje imao zdravstvene probleme. Upravo je u bolnici negujući drugog muža upoznala Tima, inače doktora.

Tim i ona su flertovali, ali se ona odupirala sve dok Kerol, njen već ostareli drugi muž nije odlučio da je napusti i provede poslednje dane sa ćerkama.

Marija Luiz je tada ušla u vezu sa doktorom. Bilo im je sjajno, seks je bio odličan, zaljubila se, ali on je prevario već posle šest meseci!

Uplašena da će ga izgubiti Marija Luiz je pristala na sve.

"Nije bilo lako. Tokom seksa sam razmišljala kakva sam u odnosu na druge žene koje zavodi, a znala sam da ih ima. Ipak, odlučila sam da mislim o našoj budućnosti koju sam htela da provedemo zajedno sa njegovo dvoje dece. Ono veče kada je hteo da imamo trojku pretilo je to da uništi. Tada sam i uživo videla kako izgleda njegovo neverstvo. Otišla sam da uradim testove na HIV i druge polne bolesti, što je posebno sramotno kada imate preko pedeset godina. Nismo se čuli mesecima. Na kraju sam prelomila i zvala ga moleći da me primi nazad i bude veran. Odbio je. Rekao je da mu je seks poput odlaska u supermarket, nekad mu se jede govedina, nekad piletina. U očaju pristala sam na sve, samo da ne bih bila sama. Napokon, ima 55 godina, neće moći tako zauvek. Ja sam na pragu šezdesete. Usamljena sam i nemam izbora", otkrila je Marija Luiz za Dejli Mejl.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP