Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BEZDUŠNO!

Isprobala ga kao igračku: Drugarica Paris Hilton vratila dečaka (3) u sirotište jer je plakao jednu noć!

Autor: S.S. | 17.07.2014 - 11:46:00h | Komentara: 0

Rumunska manekenka Monika Kolumbeanu (26) usvojila je Aleksa Gabrijela (3), ali ga je vratila u sirotište nakon jedne provedene noći u njenoj vili.

Monika Kolumbeanu

Monika kada je upoznala Aleksa

Pri podnošenju zahteva za usvajanje, Monika, koja se druži i sa Paris Hilton, rekla je da želi da pruži dečaku život u kojem neće ništa želeti, prenosi Daily Mail.

Kako navode lokalni mediji, manekenka je dečkića vratila jer nije mogla da spava od njegovog plakanja.
Stefan Kristofor, biznismen iz Bukurešta koji vodi humani program kojim pomaže deci beze roditelja sa svojom ćerkom Mihaelom, potvrdio je da su organizovali sastanak Aleksa i Monike.
„Monika je htela da provede vikend sa dečakom kojeg je htela da usvoji. Međutim, dete nije moglo da prestane da plače. Uveče, kada ga je ostavila da spava, počeo je da plače i nije mogao da zaspi. Sledećeg dana vratila ga je u sirotište. Proces usvajanja je jednostavno stopiran tada jer ga ona više nije želela“, rekla je Mihaela.
Monika je privukla pažnju javnosti već kada je imala 18 godina jer se udala za milionera Irinela Kolumbeana, koji je tada imao 56 godina.
Da bi zataškala priče da se udala za njega samo zbog novca, Monika je započela PR kampanju u kojoj je posetila i sirotište u Bukureštu.

Monika Kolumbeanu

Monika i bivši suprug milioner Irinel Kolumbeanu | Foto: Facebook / Monica Columbeanu

Tu je upoznala malenog Aleksa i izjavila da je pogrešno da deca budu držana u takvim ustanovama i započela je proces oko usvajanja.
„Postaraću se da mu ništa ne fali, a pod tim najpre mislim na roditeljsku ljubav“, izjavila je ona za medije i odvela dečaka na luksuzno imanje, ali se ipak prebrzo predomislila o usvajanju.
Zbog razvoda sa prvim suprugom, Monika je jedna od najpoznatijih ličnosti u Rumuniji i još uvek ima tendenciju ka bogatim ljubavnicima.
Njen trenutni dečko, prema rumunskim medijima, joj je poklonio automobil od oko 113.000 evra i viđena je kako se provodi sa Paris Hilton.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP