Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

OBRAČUN

Italijanska mafija izrešetala Crnogorca u klozetu i teško mu ranila dete (VIDEO)

Autor: Tanjug | 31.03.2014 - 12:12:00h | Komentara: 0

Crnogorski državljanin Fatmir Maković (45), iz podgoričkog naselja Konik, ubijen je u noći između petka i subote, dva sata posle ponoći u Trepuciju na jugu Italije, a njegov šesnaestogodišnji sin teško je ranjen.


Podgorički mediji preneli su da je u oca i sina ispaljeno petanestak metaka koji su probili aluminijumska vrata toaleta lokala "Gold" u centru grada.
Policija je ušla u trag i privela Fabija Antonija Peronea (41) iz Trepucija. On je kod sebe imao pištolj "crvena zastava", srpske proizvodnje. Ispitivan u policiji tokom dana, Perone koji nije odgovorio ni na jedno pitanje istražitelja, na kraju je uhapšen.
Perone je navodno član puljske mafije Sakra Korona Unita i nedavno je izašao iz zatvora gde je služio kaznu od 18 godina zbog mafijaškog udruživanja.
Prema pisanju italijanskih medija, pronađen je u vikendici roditelja sa tragovima ljudske krvi na odeći i pištoljem koji odgovara onom koji je korišten za ubistvo Makovića i ranjavanje njegovog sina.
Šesnaestogodišnji Makovićev sin je u teškom stanju prevezen u bolnicu i lekari su uspeli da mu spasu život.
Maković, za kojeg neki italijanski mediji navode da je "od ranije poznat policiji", bez daljeg preciziranja, kao i njegov sin, bili su smešteni u romskom kampu "Panaero" na Jadranskoj obali, severno od Lećea, u kojem stanuje oko 250 ljudi. Fatmir je imao sedmoro dece.
Još nije jasno zašto su se otac i sin kobne noći našli u Trepuziju. Policija pretpostavlja da je Maković možda imao sastanak sa osobom (ili osobama) koje su ga kasnije napale. Policija ne isključuje mogućnost da je reč o nekom ranijem sukobu, koji se na kraju završio na najgori mogući način.
Prema verziji portala "LečePrima", vlasnici i osoblje bara "Gold" pripremali su se za zatvaranje lokala kada je iznenada utrčao Maković sa sinom. Pratila ih je jedna osoba, naoružana. Napad je navodno počeo u drugom lokalu iz kojeg su otac i sin pobegli.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP