Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

OVAJ ČOVEK IMA SREĆE DEFINITIVNO

Izbegao pad oba malezijska aviona!

Autor: Ekipa Alo! | 20.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Holandski biciklista Martin De Jong ima veoma dobre razloge da sebe smatra srećnim! On je uspeo da prevari smrt ne jednom, već dvaput!

Martin na Tajvanu nakon što je izbegao pad prvog aviona

Martin na Tajvanu nakon što je izbegao pad prvog aviona

Ovaj Holanđanin koji je član malezijske ekipe TGS u četvrtak izbegao da sedne u avion “Malezijan eirlajns” na letu MH 17, koji je oboren istog dana u Ukrajini, i to samo zato što je uspeo da pronađe jeftinije karte za drugi let. Tako je izbegao tragediju u kojoj je 298 ljudi poginulo.

To je uradio i u martu kada je odustao od putovanja malezijskim avionom na letu MH 370, koji je sa 229 putnika nestao sa radara i najverovatnije se srušio negde u Indijskom okeanu! Holanđanin je tada hteo da iz Kuala Lumpura stigne na Tajvan, gde ga je očekivala trka, ali se odlučio za drugi let koji isključuje presedanje.

Holandski biciklista u poslednjem času odustao od leta MH 17, jer je našao  jeftiniju kartu za drugi let. Smrt prevario  i u mar

Holandski biciklista u poslednjem času odustao od leta MH 17, jer je našao jeftiniju kartu za drugi let. Smrt prevario i u martu

 
De Jong je učestvovao u trkama na Tajvanu, Tajlandu i Filipinima ove godine. U junu se vratio kući u Holandiju kako bi učetvovao na holandskom prvenstvu. Sada je planirao da se vrati u Aziju, i to letom MH 17. Tragedije koje je izbegao nisu ga obeshrabrile, naprotiv. “Imao sam sreće dva puta, i treći put ću proći dobro takođe”, napisao je na svom profilu.

Ukrajina: Teroristi kradu leševe


Ukrajinske vlasti optužile su juče proruske pobunjenike na istoku zemlje da pokušavaju da unište dokaze “međunarodnih zločina” na mestu pada malezijskog aviona koji je u četvrtak najverovatnije oboren. Ukrajinska vlada je saopštila da su “teroristi” odneli 38 tela poginulih u mrtvačnicu u Donjecku, kao i da pokušavaju da transportuju olupinu aviona u Rusiju.
 

Malezija: Mesto nesreće nije dobro obezbeđeno


Malezija je „duboko zabrinuta“ da mesto na koje se srušio avion „Malezija erlajnsa“ za 298 putnika „nije odgovarajuće obezbeđeno“, rekao je juče ministar saobraćaja „Malezije“ Liov Tjong Laj.
 

Ko je kriv?!

Ko je kriv?!

Proruske snage: Leševi trule, niko ih ne nosi!


Proruske snage nisu dirale zatečeno stanje na mestu pada malezijskog aviona na istoku Ukrajine, ali su zabrinute, jer tela stradalih trule na toploti, rekao je juče predsednik vlade samoproglašene Donjecke Narodne Republike Aleksandar Borodaj. On se zapitao zbog čega eksperti još nisu došli na mesto pada aviona.
„Možda zbog toga što Ukrajina ili ukrajinske vlasti nisu zainteresovani za objektivnu istragu”, dodao je Borodaj.

Leš joj pao kroz krov u kuću!


Irini Tipunovoj (65), koja živi na pet kilometara od mesta nesreće, leš jednog putnika upao je kroz krov u kuću! „Bila je buka i sve je počelo da se trese, a onda su razni predmeti počeli da padaju s neba. U jednom trenutku nešto mi je probilo krov. Mrtva žena pala mi je pored kreveta. I dalje je tamo, jer su mi rekli da moram da sačekam eksperte da dođu i odnesu je“, ispričala je ona.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP