Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DŽON GOTI MLAĐI JE NEKAD BIO ŠEF PORODICE GAMBINO

Izboden sin Džona Gotija!

Autor: Ekipa Alo! | 13.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Džon Goti (49) mlađi izboden je nožem! Njujorška policija je na nogama!

Tvrdi da je izašao  iz mafije još 1999.  godine: Džon  Goti mlađi

Tvrdi da je izašao iz mafije još 1999. godine: Džon Goti mlađi | Foto: AP

Bivši šef čuvene mafijaške porodice Gambino došao je u bolnicu na Long Ajlendu sa ubodnom ranom. On je lekarima prvo rekao da je ranjen kada je pokušavao da prekine tuču dvojice stranaca na parkingu ispred jedne prodavnice.

Međutim, kada su lekari po službenoj dužnosti obavestili policiju o povredi nastaloj korišćenjem hladnog oružja, Džon Goti mlađi je odbio da razgovara sa policajcima koji su došli da ga ispitaju. Džonu Gotiju mlađem je čak četiri puta suđeno u periodu između 2005. i 2009, ali su postupci svaki put obustavljeni. Džon Goti mlađi je prema sopstvenim rečima izašao iz mafije još 1999. i od tada nema nikakve veze sa organizovanim kriminalom.
Kako prenose njujorški mediji, Džon Goti mlađi je izboden u nedelju kasno uveče.

“Bio je ljubazan i lepo vaspitan kada je došao u bolnicu tražeći doktora”, rekao je neimenovani izvor za “Njujork post”.
“Kada je policija došla, on je odbio svaku saradnju, iako je pre toga rekao da se umešao u tuču dvojice nepoznatih muškaraca kako bi ih razdvojio”, dodao je on.

“Ej-Bi-Si njuz” je preneo da je Gotijevo stanje ozbiljno jer je morao da bude prevezen u drugu bolnicu, gde mu je ukazana potrebna pomoć.
Oglasio se i njegov advokat Čarls Karnesi, koji tvrdi da se još nije čuo sa klijentom i da ne može da komentariše navode medija.

Džon Goti stariji imao je petoro dece, a Džon Goti mlađi je jedini koji je nastavio da se bavi očevim poslovima. Zahvaljujući ocu, brzo je napredovao u porodici, a posle očeve smrti bio je i na čelu Gambinovih. Njegova supruga Viktorija tvrdi da je Džon Goti mlađi u kriminalne poslove uveo i njihovog sina. Njegova ćerka Viktorija je bila zvezda rijlitija “Odrastanje Gotijevih”, koji je pratio život Karmajn, Džona i Frenka, unučića nekadašnjeg šefa mafije u Njujorku. Rijaliti je prekinut 2005. posle emitovanja 41 epizode.

Džon Goti je bio kum Njujorka!

Džon Goti stariji je svojevremeno bio šef porodice Gambino i kum njujorške mafije. Preminuo je od raka grla u zatvorskoj bolnici u Springfildu (Misuri) 10. juna 2002. u 61. godini. Odrastao je u siromaštvu u Kvinsu. Zahvaljujući trgovini drogom, brzo je stekao bogatstvo. U decembru 1985. je organizovao ubistvo Pola Kasteljana, tadašnjeg šefa porodice Gambino. Pao je nakon što ga je otkucao bliski saradnik Salvatore Gravano, poznatiji kao Semi Bik. O Džonu Gotiju je snimljeno više filmova i napisano je nekoliko knjiga.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP