Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

VIŠESATNA DRAMA U OSIJEČKOM KAFIĆU

Izrešetao ženu jer mu je tražila razvod

Autor: Ekipa Alo! | 27.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ivan Petričević (59) ušao je u juče ujutru u kafić „Tiho“ u ulici Leopolda Mandića u Osijeku sa automatskom puškom i započeo pucnjavu. U krvavom pohodu ubio je dvoje, a drama koja je trajala punih pet sati okončana je njegovim samoubistvom.

Petričević je  ubio suprugu  i gosta kafića

Petričević je ubio suprugu i gosta kafića

Petričević je ubio svoju suprugu Slađanu, koja je radila kao konobarica, i muškaraca koji je pokušao da joj pomogne. Kafić su uskoro opkolili policajci, a kasnije su im u pomoć stigli i specijalci. U jednom trenutku, Ivan je navodno pretio i bombom zbog čega je policija pomerila okupljene znatiželjnike i novinare za još 100 metara od kafića. Iako se sumnjalo da u kafiću ima još ljudi koje ubica drži kao taoce, ispostavilo se da je ostao sam unutra.


U svoj ubilački pohod Petričević, koga su zvali Musa, krenuo je iz kafića koji je u neposrednoj blizini. Prema rečima prijatelja, delovao je sasvim normalno i popio je svoju uobičajenu kafu, kao što to radi svaki dan. Tihomir Međugorac, sin vlasnika kafića, ispričao je da je povod za krvavi pir bila najverovatnije bračna razmirica, a neki mediji prenose i da je ubijena žena tog jutra zatražila razvod od muža ubice. Već po ulasku u kafić ubica je počeo da viče na ženu. U njihovu svađu upleo se i gost Drago, koji je pokušao da ga smiri, ali nije uspeo. Musa je odjurio u svoj auto, pokupio automatsku pušku iz gepeka, vratio se u lokal i počeo pucati.

Pozvao ćerke da slušaju dok je pucao

Kako saznaju hrvatski mediji, napadač i konobarica imaju dvoje dece starosti 14 i 16 godina. Portal “Dnevnik” prenosi da je ubica pre zločina nazvao svoje ćerke i ostavio liniju otvorenu dok je pucao. Kćerima je navodno poručio da se brinu za baku.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP