Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SVRGNUTI PREDSEDNIK UKRAJINE PREŽIVEO INFARKT

Janukovič na samrti?!

Autor: Ekipa Alo! | 08.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Svrgnuti ukrajinski predsednik Viktor Janukovič nalazi se u teškom stanju i leži u bolnici u Moskvi, pošto je preživeo jak infarkt!

Ukrajina traži od Rusije da joj  izruči Viktora Janukoviča

Ukrajina traži od Rusije da joj izruči Viktora Janukoviča

“Viktor Janukovič je pretrpeo težak infarkt i on se nalazi u jednoj bolnici u Moskvi. Njegovo stanje je ozbiljno”, navao je dnevnik “Moskovski Komsomoljec”, pozivajući se na izvor koji je želeo da ostane anoniman. Dnevnik nije objavio u kojoj moskovskoj bolnici Janukovič leži i redakcija je priznala da nema zvaničnu potvrdu te vesti.


Vest o Janukovičevom zdravstvenom stanju se brzo proširila po Rusiji, zbog čega se oglasio i predsednik Vladimir Putin. On je demantovao da je Janukovič preminuo od srčanog udara tokom boravka u Donu na Rostovu. Putin je rekao da je Janukovič “živ i zdrav”.

Jedan od  petorice  dobrovoljaca  “Četničkog pokreta” na kontrolnom  punktu na Krimu

Jedan od petorice dobrovoljaca “Četničkog pokreta” na kontrolnom punktu na Krimu


U međuvremenu, nove vlasti u Kijevu su zatražile od Interpola da se za Janukovičem izda “crvena poternica”, to jest međunarodni nalog za hapšenje zbog “zloupotrebe vlasti i ubistva”. Ukoliko Interpol prihvati zahtev, poternica za Janukovičem će biti izdata u 190 zemalja. Sergej Nariškin, predsedavajući ruske Državne Dume, rekao je da će ruski parlament poštovati “istorijski izbor” Krima, koji će biti iskazan na referendumu o pripajanju Rusiji, koji je zakazan za 16. mart. U Kijevu su referendum odbacili kao nelegitiman i pokušali su da ga spreče blokiranjem podataka iz jedinstvenog biračkog spiska.

“Imamo gotove sve spiskove, referendum će biti održan uz upotrebu neophodne tehnike. Birački spiskovi već se nalaze u oblastima”,
rekao je prvi Grigorij Jofe, zamenik predsednika krimske skupštine.

Na terenu je situacija i dalje nepromenjena. Krim u potpunosti kontrolišu proruske trupe, a od juče su blokirani i ukrajinski brodovi u luci u Sevastopolju. U Kijevu su povukli iznenađujući potez, postavljajući oligarhe za guvernere u istočnim oblastima, gde većinu čine Rusi, nadajući se da će oni sačuvati centralnu vlast.

EU se setila da insistira da se sprovede puna istraga o angažovanju snajperista tokom krvavih nereda u Kijevu prošlog meseca!

Ništa od  dogovora:  Obama i Putin

Ništa od dogovora: Obama i Putin

Putin u ploču, Obama u klin!


Predsednici SAD i Rusije razgovarali su sat vremena o krizi u Ukrajini! U razgovoru Baraka Obame i Vladimira Putina je zaključeno da su njihovi stavovi o Ukrajini znatno drugačiji, ali da dve zemlje ne bi trebalo da žrtvuju odnose zbog neslaganja oko jednog, iako veoma važnog, međunarodnog problema. To je bio njihov drugi telefonski razgovor u poslednjih šest dana.

Poslednji komentari
  • Rodoljub Vreme: 08.03.2014 10:54h

    U redu, neka radi interpol i traži Janukoviča, no kakko to da nema prijava Interpolu za lica koja su organizovala ubistva građana i policajaca snjperima u Kievu. Organizatori tog ućasa su Kličko i novi privremeni predsednik vlade Ukrajien. Revolucionari su pošteđeni odgovornosti za podmukla ubistva a Janukoviču treba suditi, ptpuno dva aršina za isto krivično delo. Rusi, pdnesite krivičnu prijavu protiv Ukrajinaca koji su organizirali ubistva nedužnik građana u Kievu.

  • Sima Vreme: 08.03.2014 18:35h

    U Kijevu je Janukovičeva milicija zvana berkut ubijala nedužne ljude, a lažno se prikazivalo drugačije. Uopšte nema dva aršina, Janukovič kao Putinov čovjek je izdao Ukarjinu i ukrajinski narod, jer ga je Putin zadužio time, da ge je od notornog kriminalca i robijaša doveo na predsjenicko mjesto, da bi izdavao svoj narod. Narodna svjest je napokon prevladala, locirali su izdajicu (koji je svo vreme koristio ruku miliciju-specijalce berkutovce) u Ukrajini, da bi se obracunavao sa svojim neistomišljenicima, odnosno, ukrajinskim patriotama. To je istina, a ne ova propaganda.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP