Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ZA NEVERICU!

Kakva laž: Ženi je stigla poruka na Fejsbuku, tih nekoliko redova joj je razorilo život!

Autor: Daily Mail | 10.04.2014 - 11:38:00h | Komentara: 1

"Tvoj tata je oženjen mojom majkom. Imaju tri sina, ja sam jedan od njih", glasila je poruka na kompjuterskom ekranu koja je Bet Kavan promenila život. Shvatila je da je većina njenog odnosa sa ocem - bila laž.

kompjuter

Poruka na Fejsbuku joj promenila život | Foto: foter.com (ilustracija)

Kavanova je preko Fejsbuka kontaktirala sa ljudima iz svoje oblasti sa kojima je delila prezime. Ono što nije očekivala je da će se javiti momak sa kojim deli nešto drugo!
Fejsbuk je vrlo neprijatno mesto da saznate da vam je otac varao majku punih 28 godina!
"Kao da sam otvorila konzervu punu crva. Tata je pričao da je odsutan poslovno, a u stvari je imao potpuno drugu porodicu! To je bio razlog što nije oženio mamu, a nama je pričao da 'neće skupo parče papira", jada se Bet.
"Afera je počela pre mog rođenja. Mene i sestru je bukvalno lagao ceo život. Ispričala sam majci šta sam saznala, ona ga je zvala i rekla mu da se ne vraća kući. Od tada nam se ne javlja", priča devojka koja i posle šest meseci od saznanja ne može da se pomiri sa tim.

Bet je od polubrata na Fejsbuku saznala detalje o braku njenog oca sa drugom ženom.

"On spava u istom krevetu kao i tvoja mama, a vikendom laže da mora na put", napisao je polubrat i potvrdio da im je otac pričao iste laži, iako u dve različite porodice. Zatim je mladić izbrisao sa Fejsbuka i rekao da ide da se suoči sa ocem.

Otac je odabrao drugu porodicu i više se nije javljao, iako je Betina sestra njemu slala poruke za Božić i jednom da mu javi da se verila. Samo bi im poslao "pomeni moju ljubav svojoj mami".

U međuvremenu Betina mama, emotivno uništena, borila se sa rakom i na kraju dobila bitku protiv opake bolesti. Bet se nosi sa razornim posledicama očevog duplog života.

"Od vesele devojčice postala sam depresivan tinejdžer na lekovima. Izgleda da sam potajno osećala da nije sve kao što izgleda", kaže devojka čiji otac ne samo da je lagao o zaposlenju (radio je kao agent za nekretnine a ne trgovac voćem), imao je i još dece!

Jednom je žena čak prišla njenoj majci i tvrdila da je supruga Betinog oca i da imaju tri sina. Betina majka se rastala sa njim, samo da bi se on nekoliko meseci kasnije vratio i rekao da se razveo. Nije. Od sinova koji danas imaju 34, 32 i 26 godina navodno je samo najstariji znao za aferu. Otac im se od tada ne javlja što Bet i njenu porodicu najviše boli, a ona je priču, kako kaže,  dala medijima ne bi li izazvala bar neko osećanje preispitivanja u njemu.

Poslednji komentari
  • dr.mile Vreme: 10.04.2014 15:06h

    Svuda oko nas je laz ,roditelji lazu decu deca lazu roditelje ,muzevi lazu zene zene muzeve,samo nasi politicari govore "istinu",a najgore je sto i sami sebe lazemo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP