Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ŠTO STE GA UOPŠTE I PUŠTALI?

Kenterberijski kanibal ponovo uhapšen; planirao da siluje, ubije i pojede tinejdžerku

Autor: Blic | 16.07.2014 - 14:51:00h | Komentara: 0

Britanski bolničar Dejl Bolindžer (57) koji je u martu mesecu prošle godine uhapšen kao saučesnik u zaveri sa policajcem Gilbertom Valeom iz Njujorka kome se sudi zbog planiranja ubistava i silovanja žena, dok se Bolindžer sumnjiči i za kanibalizam, ponovo je uhapšen kada je kupio sekiru i pošao na stanicu međunarodnog voza “Eurostar”, gde je planirao da se sastane sa 14-godišnjom devojkom, odnosno bolje rečeno devojčicom, da je siluje, a zatim ubije i pojede.

Hvalio se da je pojeo dvoje ljudi: Dejl Bolindžer

Hvalio se da je pojeo dvoje ljudi: Dejl Bolindžer | Foto: facebook

Njegov plan je razotkrio FBI, koji je registrovao da Bolindžer preko interneta priča o silovanju, a zatim je na njegove postove na perverznjačkom sajtu Dark fetiš netvork upozorio britansku policiju, koja je ustanovila da se Bolindžer preko interneta “udvara” 14-godišnjoj devojčici, s kojom je nameravao da ima seks, kao i da je dan pre planiranog susreta sa njom u prodavnici nabavio sekiru.

Dejl Bolindžer

Dejla Bolindžera dovode u sud | Foto: Profimedia

Devojčica se, međutim, na planiranom sastanku nije pojavila, a Bolindžera su umesto nje dočekali i uhapsili agenti koji su pratili njegova bolesna razmetanja u preverzanjačkom četrumu Dark fetiš Netvork, gde je redovno “ćaskao” o silovnaju, ubistvu i kanibalizmu. Tu se, između ostalog, hvalio i da je već pojeo 39-godišnju crnkinju i petogodišnje dete, dve devojke i bebu, i da je dečije meso “mnogo mekše”.

U septembru 2012, pod nadimkom “Mesar” počeo je da razmenjuje poruke sa devojčicom čiji je nadimak bio “Eva Gonza”, a čiji pravi identitet policija ne želi da otkrije. “Eva” je tvrdila da je Meksikanka koja živi u Nemačkoj, a Bolindžer je sa njom “ćaskao” o seksualnim perverizijama koje bi upražnjavali pre nego što je ubije i pojede. Predložio joj je da je ubije na način po njenom izboru, na šta je ona odgovorila da bi to “baš volela”.

-Imam sataru i imam iskustva. Stvarno hoćeš to da uradiš? Posle toga bih voleo da se hranim tvojim telom....” odgovorio joj je Bolindžer, odmah predlažući i neke recepte po kojma bi pripremio različite delove njenog tela - od pečenja do krvavica.

Dejl Bolindžer

Dejl Bolindžer | Foto: Profimedia

Devojka se, srećom, nije pojavila na ugovorenom sastanku na međunarodnoj železničkoj stanici, ali pošto je kupio sekiru i sa njom pozirao na fotografijama koje su pronađene u njegovom kompjuteru, policija je zaključila da je stvar dovoljno ozbiljna da bi bio uhapšen.

Kada je uhapšen, tvrdio je da bi devojčicu, da se pojavila, prijavio lokalnoj socijalnoj službi, ali nije umeo da objasni zbog čega mu je za to bila potrebna sekira.

Bolindžer je inače već bio uhapšen u martu mesecu prošle godinezbog sumnje da je sa još jednim, neimenovanim čovekom, bio saučesnik u zaveri njujorškog policajca Gilberta Valea kome se sudi zbog planiranja ubistava i silovanja žena, dok se Bolindžer u tom slučaju sumnjiči "samo" za kanibalizam. O tom slučaju, više pročitajte ovde.

Trenutno mu se na sudu u Kenterberiju sudi zbog vrbovanja deteta za seks, jedinog krivičnog dela koje je dokazano počinio, dok za svoja hvalisanja na problematičnom sajtu tvrdi da su predstavljala samo “nedužnu razmenu fantazija” sa osobama sličnih sklonosti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP