Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

HOROR U KLIVLENDU

Kidnapovane devojke
rodile petoro dece, više puta pobacile!

Autor: Vesti online | 08.05.2013 - 12:05:00h | Komentara: 0

Cela Amerika, a posebno Klivlend, u euforiji su po pošto su spasene tri mlade žene, kidnapovane pre više od 10 godina. Međutim, TV kuća Njuk Čenel 5 umanjila je slavlje objavivši da su devojke u zatočeništvu rodile najmanje petoro dece, a jedna od njih je imala čak tri pobačaja zbog neuhranjenosti. Pored tri otete devojke iz kuće je izvučena i šestogodišnja devojčica, ćerka jedne od njih.

Amanda Beri (desno) jednom rukom grli rođendu sestru, a drugom rukom devojčicu koju je rodila u zatočeništvu. Fotografija je kas

Amanda Beri (desno) jednom rukom grli rođendu sestru, a drugom rukom devojčicu koju je rodila u zatočeništvu. Fotografija je kasnije isečena kako se ne bi videlo lice devojčice koja ima šest godina | Foto: AP

Pozivajući se na policijske izvore američka TV stanica je objavila da je u kući strave rođeno najmanje petoro dece, a jedna od žrtava imala je tri pobačaja zbog neuhranjenosti. Za sada nije poznato da li policija među to petoro dece ubraja i šestogodišnju devojčicu koju je Amanda Beri rodila u zatočeništvu.

Britanski "Dejli mejl" je objavio da su trojica braće, u čijoj kući su nađene, namerno tukli žene kada su bile trudne kako bi izazvali spontani pobačaj kod njih.
Posle oslobađanja iz desetogodišnjeg zatočeništva Amanda Beri, Đina Dedžizus i Mišel Najt prevezene su u bolnicu, a tu su se potom susrele sa porodicama. Svet je obišla fotografija na kojoj Amanda Beri jednom rukom grli svoju sestru, koju nije videla deset godina, a drugom svoju ćerku.
Amanda je imala 16 godina kada je 2003. oteta. Godinu dana posle nje oteta je Đina DeDžizus dok se vraćala iz škole. Tada je imala 14 godina. Treća juče pronađena žena Mišel Najt oteta je još 2000. i tada je bila 20-godišnjakinja. Potraga za njima trajala je sve vreme. Amanda i Đina nestale su u istoj četvrti u kojoj je 2007. godine oteta i 14-godišnja Ešli Samers koja nije pronađena u kući, a istraga tek treba da pokaže da li su i nju kidnapovali isti otmičari.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP