Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NA SAV GLAS

Kim Džong Un opako vređa: Obama je makro, a Park je prostitutka!

Autor: A. O. | 27.04.2014 - 17:35:00h | Komentara: 0

Portparol severnokorejskog Odbora za mirno ujedinjenje dveju Koreja izdao je saopštenje u kojem napada Obamu da nema ni malo morala, s obzirom da se usudio da ne otkaže svoju posetu Seulu uprkos nezapamćenoj tragediji kada se trajekt sa učenicima potopio.

Kim Džong Un

Kim Džong Un vređa li vređa | Foto: AP

- Američki gospodar i njegova sluškinja su izrekli uvrede, pretnje i ucene upućene Severnoj Koreji tokom kriminalnog Obaminog obilaska Južne Koreje, ne obazirujući se na tugu naših južnih suseda. Sve je to služilo samo jednog svrsi - zaveri protiv Severne Koreje – rekao je portparol.
Zatim je prozvao južnokorejsku predsednicu Park Geun-hje, za koju je rekao da je “kapriciozna kurva”, piše Enca a prenosi Telegraf.
- Ono što je Park izvela pred Obamom podseća na indiskretnu devojku koja preklinje gangstera da premlati nekoga ili na kapricioznu kurvu koja svog ljubavnika moli da ne naudi trećoj osobi kojoj nudi seksualne usluge – jasan je bio u svojoj izjavi potparol.
U nastavku saopštenja ton portparola nije bio nimalo blaži. On je prozvao je južnokorejsku predsednicu i optužio je da ne želi mirno ujedinjenje dve Koreje, već da se otvoreno zalaže za rat i da namerno prećutkuje američke nuklearne bombe.
- U potpunosti je ispunila zahteve svog gospodara kada je agresija u pitanju, a ćutala je o američkim atomskim bombama, očajnički tražeći krivca u svojim severnim sunarodnicima zbog njihovih bombi. Tako je razotkrila svoje pravo gnusno lice poremećene sponzoruše i izdajnice, prljave američke konkubine i odvratne prostitutke koja prodaje sopstvenu naciju – nastavio je portparol.
Dodao je da ako njih dvoje veruju da mogu da promene mišljenje drugih ljudi s pretnjama i ucenama, da se grdno varaju. On je svoje saopštenje završio s novim uvredama i uveravanjem da su izgledi da se Park Geun-hje bar malo promeni prema Pjongjangovom ukusu ravni apsolutnoj nuli.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP