Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAŠNO

Kineskinji eksplodirao stomak zbog prejedanja

Autor: Ekipa Alo! | 10.02.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Kineskinji (58) stomak je eksplodirao tokom operacije. - Bilo je previše alkohola u njoj, a operacija je rađena sa električnim nožem. Šanse da izbije požar usled kontakta su male, ali ipak postoje - rekao je doktor Vang Hao

Kineskinja

Kineskinji staroj 58 godina stomak je bukvalno eksplodirao tokom operacije jer je ona tokom odmora za Novu godinu (po kineskom kalendaru) neumereno jela i pila!
Ona je preterala sa hranom i pićem tokom praznovanja. Kada se požalila na bol u stomaku prevezli su je u bolnicu u gradu Đangsuu.
Lekari su brzo nakon prijema rešili da je operišu. Međutim, tokom hirurškog zahvata stomak joj je eksplodirao usled kontakta operacionog električnog instrumenta i alkohola koji je bio u njenom stomaku.
- Bilo je previše alkohola u njoj, a operacija je rađena sa električnim nožem. Šanse da izbije požar usled kontakta su male, ali ipak postoje – rekao je doktor Vang Hao.
On je napomenuo da je i pored tog incidenta ženi spasen život, ali da će ona u budućnosti morati da strogo vodi računa o ishrani.
- U normalnim okolnostima, ljudi prestaju da jedu kada se zasite. Međutim, u kombinaciji sa alkoholom često ignorišu signale koje im šalje telo, i nastavljaju sa jelom – rekao je doktor Hao.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP