Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KONAČNO DOKAZANO

Klinton i Tači zajednički planirali bombardovanje Jugoslavije!

Autor: | 12.01.2014 - 09:54:00h | Komentara: 1

Predsednik SAD poručio je tadašnjem lideru OVK 25. juna 1999. godine, da preuzme vođstvo nad Kosovom, nakon kako je naglasio "zajedničkog pravednog poduhvata"

Bil Klinton

Bil Klinton | Foto: Reuters

Predsednička bibliotekla Bila Klintona objavila je nove dokumente o bombardovanju SRJ 1999. godine, a u transkriptu razgovora tadašnjeg lidera OVK i predsednika SAD od 25. juna 1999. godine, neposredno nakon bombardovanja SRJ, Klinton čestita Hašimu Tačiju i poručuje da je svrha zajedničkih poduhvata bila pravedna.
- Zadovoljan sam što se to desilo istog dana kada su srpske snage završile povlačenje s Kosova – rekao je Klinton, na čemu mu se Tači zahvalio, rekavši da je to i njegov uspeh i obećavajući poštovanje ljudskih prava na Kosovu, piše Kurir.
- Vaša izjava o poštovanju ljudskih i manjinskih prava je veoma važna. Posle patnje naroda Kosova, vaše preuzimanje vođstva u ovom pitanju je dokaz svima da je svrha naših poduhvata bila pravedna – poručio je Klinton, na šta mu je Tači odgovorio – Hvala vam gospodine predsedniče. Nova bitka koja nas sada čeka je povratak izbeglica, rekonstrukcija, izgradnja građanskog društva i održavanje slobodnih i višestranačkih izbora. I ovo ćemo uraditi kroz naše mehanizme, ali takođe uz vašu pomoć i podršku.

Hašim Tači

Hašim Tači | Foto: Oksana Krutenjuk

“Kako se približava zima, a (Slobodan) Milošević je još uvek prkosan, učesnici su se složili da je došlo vreme da se međunarodni zahtevi za postizanje političkog rešenja i kraj nasilja protiv civila, podrže kredibilnom pretnjom vojnom akcijom NATO”, navodi se u dokumentu koji i dodaje da je najveći problem kako obezbediti podršku saveznika, ali i da je Rusija najveća prepreka, jer se protivi upotrebi sile.
Poslednji komentari
  • Miloš Vreme: 12.01.2014 11:33h

    Klington Vintropa Bil jzuita je nastrani pedofil. Bil Klington je sin Vintropa Rokfelera. Porodici Rokfeler je Vatikan dao zadatak da sagradi najveći kargo aerodrom u Americi za transport droge u Litl Rok mala država Arkanzas. Tu se Vintrop Rokfeler upoznao sa medicinskom sestrom majkom Bila. Vintrop nikada nije priznao Bila za sina. Bil Klingtou su od malena pružane konsalting usluge u kontroli uma. On je učen od strane jezuita da veruje da zlo koje radi to radi za dobrobit ljudi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP