Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

"GURU ZA VEZE"

Kontroverzni zavodnik savetuje kako osvojiti žene! (VIDEO)

Autor: Index.hr | 17.11.2014 - 10:55:00h | Komentara: 0

Hiljade imena trenutno se nalazi na internet peticiji koja je pokrenuta kako bi se kontroverznom i samoprozvanom "umetniku za zavođenje žena" zabranio dolazak u Englesku 2015. godine, kada bi trebalo da krene na turneju po toj zemlji.

zavodnik

Džulijen Blank, koji sebe takođe voli da naziva "guruom za veze", širom SAD održava seminare putem kojih savetuje muškarce kako uspešno da priđu ženama, privuku ih, osvoje i uđu u njihovu "psihu". Iako je do sada izazvao neodobravanje velikog broja ljudi koji smatraju kako su njegovi saveti, u najmanju ruku, seksistički, nasilni i manipulativni, Amerikanac je nedavno ponovno šokirao i potvrdio tačnost takvih mišljenja.
Blank je edukativni dijagram originalno osmišljen od strane humanitarne organizacije koja se bori protiv porodičnog nasilja nad ženama (levo), iskoristio za svoju "kampanju" povodom zakazane turneje i to tako da je napravio svoju verziju istog dijagrama (desno), s delimično izmenjenim sadržajem. Naime, originalni dijagram služi kao edukativni vodič za žene - žrtve porodičnog nasilja, u kojem se mogu informisati o svim vrstama nasilja i oblicima manipulacija.
Blank je svoju verziju dijagrama dizajnirao kao isključivi vodič za muškarce, u kojem je, uz sitne izmene, naveo najuspešnije oblike manipulacije nad ženama koji "najčešće pale". On na svojoj internet stranici Real Social Dynamics, svoj biznis naziva "najvećom svetskom kompanijom za umeće zavođenja", obećavajući svojim klijentima da će njegovom edukacijom osvojiti srca atraktivnih žena, a u ponudu su uključene i "demonstracije zavođenja uživo". Ipak, većina Blankovih saveta odnosi se na to kako maltretirati žene i kako ih "uz što manje muke odvesti u krevet", prenosi BBC.
Primera radi, u jednom od video zapisa on otkriva detalje svog zavođenja žena u Tokiju.
"Kada ste belac u Tokiju, možete dobiti šta god poželite. Ja šetam ulicom i doslovno grabim žene."
Njegova turneja u Australiji nedavno je otkazana, jer Blanku nije odobrena viza nakon protesta izazvanih njegovim tehnikama zavođenja, koje uključuju gušenje, pretnje da će učiniti samoubistvo, povrede kućnih ljubimaca i izolovanje devojaka od njihovih prijateljica. Sada se i Britanci nadaju istom scenariju.
Njihovu peticiju koja je prikupila preko 140 hiljada potpisa, pokrenula je Karolina Čarls. "Džulijen Blank svoje seminare predstavlja kao ljubavno savetovalište za muškarce, a zapravo se radi o savetovalištu najboljih manipulacija kojima će muškarci najlakše navesti žene na seks", kazala je Čarls.
"Osim što promoviše nasilje nad ženama, Blank iskorišćava muškarce zbog novca i pritom promoviše seksualno nasilje i manipulaciju nad ženama, koje su uslov za psihičko nasilje", dodala je Čarls.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP