Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ODLAZEĆI ŠPANSKI MONARH KAO MODERNI KAZANOVA

Kralj bio sa 1.500 žena!

Autor: Ekipa Alo! | 04.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

I Kazanova bi mu pozavideo! Najava španskog kralja Huana Karlosa Prvog, da posle 39 godina napušta tron u korist sina princa Felipea, ponovo je u žižu javnosti stavila jednu od najstarijih kraljevskih porodica u Evropi.

Plava krv na Palma de  Majorki: Kralj Huan Karlos,  kraljica Sofija, princ Čarls  i princeza Dajana sa decom

Plava krv na Palma de Majorki: Kralj Huan Karlos, kraljica Sofija, princ Čarls i princeza Dajana sa decom | Foto: Profimedia

Kralj Huan Karlos je na tronu Španije 1975. godine nasledio diktatora Franciska Franka. On se 14. maja 1962. oženio grčkom princezom Sofijom, sa kojom, osim sina Felipea, ima i dve ćerke. Iako je spolja izgledalo da kralj i kraljica imaju idealan brak, to nije bilo ni blizu istini. Pilar Ejr je napisala čak šest knjiga o španskoj kraljevskoj porodici i ona, pozivajući se na proverene izvore, tvrdi da kralj Huan Karlos i kraljica Sofija već 35 godina ne delje postelju.


„Ženskaroš Huan je varao svoju suprugu od prvog dana braka. Svega nekoliko meseci nakon što je postao kralj, Sofija ga je zatekla in flagrante s jednom španskom glumicom. Lagao je Sofiju da ide u lov, da ide u muškom društvu i da bi njoj sigurno bilo dosadno. Od tada su samo formalno u braku i oboje vode svoje živote”, navodi autorka i dodaje:
„Kralj je profesionalni zavodnik. On je spavao sa više od 1.500 žena. Jedna od njih je bila i britanska princeza Dajana”.

Huan je pokojnu princezu Dajanu, navodno, zaveo dok je ona sa suprugom Čarlsom (65) i sinovima, prinčevima Harijem i Vilijamom, bila na odmoru u kraljevoj palati na Palma de Majorki 1986. Diana je tada imala samo 25 godina, a njen brak s Čarlsom već je bio u krizi. Pokojna princeza aferu nikad nije priznala. Ona je rekla samo da je kralj Huan Karlos jako šarmantan i možda malo previše pažljiv prema njoj.
U svoju obranu je rekla kako se na tom odmoru borila s bulimijom, pa je većinu vremena provela s glavom iznad wc šolje i da nije ni imala vremena za očijukanje s Karlosom.
Španija bi novog kralja Felipea VI trebalo da dobije 18. juna.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP