Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

OGLADNELA KRUNA

Kraljica Elizabeta traži kuvara - za koliku platu?!

Autor: N. G. | 01.05.2013 - 07:57:00h | Komentara: 3

Kad kruna ogladni, ne pita za cenu! Tako je njeno veličanstvo kraljica Elizabeta odlučila da odreši kesu za novog šefa kuhinje!

Na službenoj internet stranici Bakingemske palate osvanuo je oglas zamenika šefa kuhinje. Kao godišnja plata navodi se iznos od 23 hiljade funti, što bi bilo oko tri miliona dinara za radnu nedelju od 45 sati.

Izašla iz bolnice:  Elizabeta Druga

Ne žali pare za dobru klopu: Elizabeta Druga

Budući kuvar kraljice Elizabete II. (87) mora biti spreman da ugosti bankete za 200 gostiju kao i prijeme za 800 zvanica,  a biti dobar poznavalac francuske kuhinje. Mora imati značajno iskustvo u ugostiteljskim objektima s pet zvezdica i znati da spremi vrhunska jela.

Iako će većinu godine raditi u Bakingemskoj  palati, glavnoj rezidenciji kraljice, budući zaposlenik mora biti spreman godišnje tri meseca provesti u drugim kraljevskim rezidencijama, poput dvorca Balmoral u Škotskoj ili palate Sandringem, na istoku Engleske.
Darren MekGrejdi, koji je radio u Bakingemskoj palati 15 godina, otkrio je da kraljica za doručak jede žitarice, hleb s pekmezom i čokoladni kolač dok je za ručak njeno omiljeno jelo riba. U večernjim satima uživa u 'Zazi', koktelu od džina i vermuta Dubon.
Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 01.05.2013 13:22h

    To je veoma sitna lova na godisnjem nivou. Jedva kraj s krajem da se sastavi. Ja sam vec dugo ovde u Engleskoj I znam cene I vrednosti rada.Kraljica je poznata kao veoma skrta osoba I ne cudi me da daje ovako oskudnu platu.

  • Kiko Vreme: 01.05.2013 15:29h

    Naravno da ta lova nije nista posebno. Od toga se odbija preko 30% na porez, zatim zdravstveno osiguranje i brdo drugih stvari. Na kraju ne izadje vise od 1500 do 1800 evra mesecno, sto su jako male pare za London (malo vise nego sto kasirka zaradjuje).

  • Djak Vreme: 01.05.2013 16:19h

    Da li ste vi to dobro preracunali u dinare? To je izuzetno mala plata za bilo koji posao, a naslov vam je kao da je nesto znacajno.....to je manje od 3,000 dolara mesecno....znaci nedeljno oko 700 dolara ili oko 550 evra. Toliko zaradjuju i nekvalifikovani gradjevinski radnci, a da ne pricamo o ljudima sa skolom, iskustvom i znanjem.... Pre objavljivanja takvih "vesti" (koje uopste i nisu vesti) proverite malo, informisite se pre ...Pozdrav, D.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP