Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KLADIONICE STOPIRALE UPLATE NA ABDIKCIJU

Kraljica odlazi na Božić?!

Autor: E. A. | 19.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Gde ima dima... Britanske kladionice su stopirale uplate da će kraljica Elizabeta Druga u božićnoj poruci naciji abdicirati i prepustiti tron sinu prvencu - princu Čarlsu!

Možda će iznenaditi podanike: Elizabeta Druga

Možda će iznenaditi podanike: Elizabeta Druga | Foto: Profimedia

Britanske kladionice su po pravilu odlično obaveštene, a u slučaju da su u pravu, ovogodišnji Božić označiće početak nove ere u jednoj od najstarijih vladajućih monarhija na planeti. Kladionica “Coral” je stopirala uplate nakon što su u roku od 48 sati primili veliki broj uplata za abdiciranje Elizabete Druge.


“Odlučili smo da stopiramo uplate nakon neuobičajeno brojnih uplata koje su odmah upalile alarm. Cele godine kruže glasine i razne spekulacije o sudbini kraljice, ali brojne opklade su nas iznenadile. Što se nas tiče, zaključili smo da tamo gde ima dima ima i vatre, pa smo odlučili da preuzmemo mere opreza”, rekla je Nikola Mekgrejdi, portparolka “Corala”.

Anonimni izvori bliski Kraljici su odbacili ove navode kao neosnovane. Portparol Bakingemske palate nije želeo da komentariše postupak kladionica. On je podsetio da je kraljica dala obećanje za svoj 21. rođendan, kada je rekla da će ceo život, bio dugačak ili kratak služiti svom narodu. Elizabeta Druga bi naredne godine, ako ostane na vlasti, mogla da pretekne kraljicu Viktoriju, koja je vladala V. Britanijom pune 63 godine i sedam meseci. Njen sin princ Čarls je sa 66 godina već sada najstariji prestolonaslednik na svetu koji čeka tron.

U pripravnosti: Kejt i Vilijam

U pripravnosti: Kejt i Vilijam | Foto: Profimedia

Princ kritikovao Kejt!


Vreme uoči praznika je u potpunosti ispunjeno za vojvodu i vojvotkinju od Kembridža. Dok se Kejt Midlton družila sa izviđačima, princ Vilijam je doručkovao u jednom centru za pomoć beskućnicima. U neformalnom razgovoru sa devojkom Angelom, koja se školuje za frizerku, princ je rekao da Kejtina kosa može da bude prava noćna mora i da bude naporna.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP