Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

RANI RADOVI LETICIJE ORTIS, SUPRUGE KRALJA ŠPANIJE

Kraljica u toplesu!

Autor: Ekipa ALO! | 21.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Princeza ima mnogo kostura u ormanu! Smena na čelu španskog trona kada je Huan Karlos prepustio monarhiju sinu Felipeu VI u žiži pažnje javnosti stavila je novu špansku kraljicu Leticiju Ortis.

Razgolićena slika  je nastala sredinom  90-ih godina: Leticija  Ortiz, ulje na platnu

Razgolićena slika je nastala sredinom 90-ih godina: Leticija Ortiz, ulje na platnu | Foto: Profimedia

Bivša novinarka koja je, između ostalog, izveštavala o napadu na SAD 11. septembra 2001. i o ratu u Iraku, iza sebe ima i neuspeli brak sa bivšim profesorom Alonsom Gererom, ali i poziranje u toplesu. Naime, Leticija je polugola pozirala svom prijatelju Valdu Savedri, kubanskom umetniku.

Ona i umetnik su se upoznali 1996. kada je Leticija imala 24 godine. U to vreme ona je živela u Gvadalahari i radila je za meksički magazin “Siglo XXI”. Valdo je bio zaljubljen u Leticiju, koja je tada bila u vezi sa Fernandom Olverom, pevačem jednog rok benda. U tom periodu, Leticija je postala muza slikaru, a njena toples slika je bila i na albumu pesama “Vlažni snovi”. Kada se vratila u Španiju, Leticija je izgubila kontakt sa svojim umetnikom.

Kraljevski par  danas: Kralj Felipe  i kraljica Leticija

Kraljevski par danas: Kralj Felipe i kraljica Leticija


Leticijin otac je bio novinar, a majka medicinska sestra. Njen deda je bio taksista. Ona je Felipea upoznala na večeri kod zajedničkog prijatelja. Kako to obično biva, ljubav je ubrzo planula i verili su se u novembru 2003, a venčali već naredne godine. Leticija i Felipe imaju dve ćerke - Leonoru (8) i Sofiju (7).

Ljubav jača od trona!

Leticija Ortiz nije lako postala kraljica Španije! Kralj Nuan Karlos uopšte nije bio zadovoljan izborom svoga sina Felipea. Svestan toga, Felipe je došao kod oca da traži dozvolu da se venča sa Leticijom, a u džepu je imao pismo u kojem izjavljuje da se zbog ljubavi odriče prava na tron. Kada je stari kralj predložio da sačeka godinu dana i razmisli, Felipe mu je dao pismo. Huan Karlos je potom zatražio savet od supruge Sofije, koja mu je odgovorila: “Nemaš izbora. Ako ne pristaneš, to će biti kraj monarhije”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP