Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SUKOBI U UKRAJINI NE PRESTAJU

KRVAV DAN: Ubijeno 100 ukrajinskih vojnika! (UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor: Tanjug | 15.07.2014 - 09:50:00h | Komentara: 0

Ukrajinska vojska i snage samoodbrane Donjecka i Luganska već nekoliko dana vode žestoke bitke tokom kojih je ukupno poginuli 478 civila, a povređeno 1.392, dok je u poslednja 24 časa ubijeno 100 ukrajinskih vojnika.

ukrajina

Pripadnici snaga samoproklamovane Luganske Narodne Republike saopštili su da su u poslednja 24 sata, tokom borbe za aerodrom ubili oko 100 ukrajinskih vojnika.
Pres služba Luganske Narodne Republike saopštava i da su uništili pet tenkova, dva oklopna vozila i jednu minobacačku bateriju.
U saopštenju se navodi da je aerodrom u Lugansku i dalje u blokadi proruskih snaga i da se neprijatelj povukao na položaje koje je zauzimao prethodnog dana, prenela je agencija Itar Tas.
Lugansk se juče prepodne našao pod artiljerijskim udarom ukrajinske vojske. Projektili su padali po stambenim objektima, pri čemu je jedna kuća potpuno uništena, a jedna osoba povređena, saopštile su proruske snage.
Ukrajinska vojska i snage samoodbrane Donjecke i Luganske oblasti već nekoliko dana vode velike borbe, pokrenute pošto je zvanični Kijev pokrenuo ofanzivu za preuzimanje kontrole nad pomenutim oblastima, koje su na referendumima 11. maja izglasale nezavisnost od Ukrajine.
Tokom te vojne operacije je, prema podacima ukrajinskog Ministarstva zdravlja, poginulo je 478 civila, dok je 1.392 povređeno. Pored toga, uništene su mnoge zgrade, a više desetina ljudi je moralo da napusti svoje domove na istoku Ukrajine.

UPOZORENJE: Video je uznemirujućeg sadržaja i ne preporučuje se osetljivim osobama:


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP