Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

LJUBAV

Le Pen je gej!

Autor: | 17.11.2012 - 07:33:00h | Komentara: 0

Francuski ultranacionalista Žan-Mari Le Pen je gej! On je imao homoseksualno iskustvo sa Andreom Labarerom, bivšim poslanikom i gradonačelnikom Poa! Ova šokantna tvrdnja za pristalice Nacionalnog fronta u Francuskoj iznosi se u knjizi “Le Pen: Francuska priča”.

A važio je za žestokog političara bez dlake na jeziku: Žan-Mari Le Pen

A važio je za žestokog političara bez dlake na jeziku: Žan-Mari Le Pen | Foto: AP

Le Pen (84) važi za jednog od najpoznatijih političara u Evropi, a zahvaljujući svojim ultranacionalističkim stavovima, umalo nije pobedio na predsedničkim izborima u Francuskoj 2002. On se u javnosti predstavljao kao uzoran katolik, suprug i otac. Knjigu “Le Pen: Francuska priča” napisali su novinari istraživači Pjer Pen i Filip Koen. U njoj se navodi da Le Pen “nije bio Musolini” i da on nije mučio zatvorenike tokom rata u Alžiru.


“Tokom sedamdesetih godina Le Pen i Labarer su uživali u međusobnim zadovoljstvima. Le Pen je čak napisao i ljubavno pismo svom specijalnom prijatelju, u kome je naveo ‘U znak sećanja na naše specijalne trenutke’. Le Pen je ranije demantovao da je homoseksualac, ali da je Labarer imao fantazije o njemu”, navodi se u knjizi.

Za Le Pena autori tvrde da nikada zapravo i nije želeo da osvoji vlast, već da ga je najviše zanimao novac:

“Le Penova želja za novcem ga je vodila ka starim ljudima, naročito ženama. Jedna od njih je Solanž Leone, koja mu je redovno davala novac, pa čak i zlatne poluge.”

Le Pen se povukao sa mesta predsednika stranke u januaru 2011. Nasledila ga je ćerka Marin. Le Pen se dva puta ženio, ima tri ćerke i devetoro unučadi, među kojima je i Marion Le Pen (22), studentkinja prava koja je krenula dedinim stopama. Ona je najmlađi poslanik u istoriji Francuske.

Ljubavnici: Jerg Hajder (desno) i Stefan Pecner

Ljubavnici: Jerg Hajder (desno) i Stefan Pecner

I Austrijanac Jerg Hajder je bio gej!
Zanimljivo je da je gej bio još jedan poznati desničarski političar u Evropi - Austrijanac Jerg Hajder! Ovaj bivši guverner Koruške bio je lider Saveza za budućnost Austrije. Njegova oba roditelja su bili članovi nacističke Nacionalsocijalističke radničke partije. Hajder je poginuo u saobraćajnoj nesreći 11. oktobra 2011. Tek posle njegove smrti je otkriveno da je bio gej, kada su se pojavile porno-fotografije. Njega je na čelu partije nasledio ljubavnik Stefan Pecner.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP