Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAŠNO!

Ljubavni trougao: Dečko ubio prijatelja zbog devojke!

Autor: Jutarnji.hr | 16.10.2014 - 13:51:00h | Komentara: 0

Ljubomorni tinejdžer Pedro Bravo (20) nikako nije mogao da preboli devojku Eriku Friman koja ga je ostavila nakon tri godine veze.

erika

Erika Friman | Foto: facebook

Ubrzo nakon raskida ona je otišla na fakultet s njegovim najboljim prijateljem Kristianom Agilerom. Tamo se između njih dvoje rodila ljubav, što je Pedro doznao kada je zbog Erike promenio planove i došao za njima u Majami.

Tada 18-godišnjeg mladića to je saznanje skrhalo što je podelio sa svima koje je poznavao. Stalno je govorio kako je u depresiji te da će se ubiti.
Kristijan je znao koliko je njegov prijatelj ljut zbog njegove nove veze te ga je na sve načine pokušavao izbeći. Nekoliko puta je odbio da se nađe s njim, ali je na kraju ipak odlučio da se 'druži'  sa starim prijateljem kako bi raščistili stvari. Njegova odluka se na kraju pokazala fatalnom.
U septembru 2012. godine njih dvojica su otišla nešto da pojedu. Nakon toga Pedro je parkirao vozilo u kojem je bio s prijateljem na parkiralištu jednog tržnog centra. Tamo su se prema njegovim rečima posvađali zbog čega je pretukao Kristijana, ali ga nije ubio. Stvarnost je ipak bila drugačija. Pedro je ubacio drogu u njegovo piće nakon čega ga je zadavio.
Nakon što je okrutno ubio prijatelja morao je da se reši njegovog tela. S obzirom da nije imao ideju kako to da uradi na najbolji način, poslužio se svojim iPhoneom, tj. aplikacijom Siri, koja mu je ponudila nekoliko rešenja. Između ostalog, savetovala ga je da telo sakrije u močvaru, jezero ili na otpad.

Pedro Bravo

Pedro Bravo

Pedro je zatim odlučio da se odveze do jedne šume na Floridi ge je iskopao grob u kojeg je položio telo nekadašnjeg prijatelja.

Sledećeg dana prijavio je Kristijanov nestanak, a njegova priča je odmah probudila sumnju. Prvo je rekao da su se posvađali, da bi kasnije rekao da su se potukli. Kristijanova porodica je bila očajna nakon nestanka, baš kao i njegova devojka Erika.
Tri nedelje kasnije lovci su hodajući šumom osetili jak smrad. Kada su se približili videli su da iz zemlje viri ljudska lobanja. Slučaj su prijavili policiji, a Pedro je uhapšen kada su u njegovom automobilu pronađeni tragovi krvi.
Suđenje za ubistvo počelo je u avgustu ove godine. Pedro nije hteo da prizna krivicu za otmicu i ubistvo svog prijatelja. Na kraju je mladić ipak osuđen te je dobio doživotnu zatvorsku kaznu.

erika

Kristijan Agilera | Foto: facebook

Tužioci su rekli da je ubistvo počinio zbog ljubomore. Tokom istrage utvrdili su da je Pedro putem interneta proučavao kako nadrogirati nekoga i sakriti njegovo telo.

Tokom suđenja Erika je rekla kako je Kristijan ljubav njenog života te da nikada nije trebalo da kaže Pedru da je s njim u vezi jer je znala da će ga to pogoditi.
- Lagala sam ga jer je bio jako osetljiv u to vreme. Nisam mu želela dodatno otežati jer sam se zabavljala s njegovim prijateljem - rekla je Erika.
Uprkos tome Pedro je sve saznao pa je počeo s planiranjem osvete.
Iako je sud doneo osuđujuću presudu on i dalje insistira da nije ubio svog prijatelja. 'Nije važno šta se govori. Nisam ubio svog prijatelja'. tvrdi mladić koji je dobio dodatnih 46 godina zbog otmice, trovanja, laganje policije i nepropisnog prevoza ljudskih ostataka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP