Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BIZARNI DETALJI IZ PROŠLOSTI PREDSEDNIKA AMERIKE

Ljubavnik ubio Obaminog dilera!

Autor: Ekipa Alo! | 31.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Burna prošlost! Poznato je da je američki predsednik Barak Obama tokom školovanja pušio marihuanu, što je i sam priznao u nekoliko intervjua, a sada je otkrivena i bizarna sudbina njegovog dilera!

U nekoliko  navrata je  priznao da je  pušio „travu“:  Barak Obama

U nekoliko navrata je priznao da je pušio „travu“: Barak Obama | Foto: Reuters

Mladi Beri, kako su Obamu zvali tokom školovanja, „travu“ je kupovao od Rejmonda Bojera, koji je bio poznat i kao Gej Rej. On je poreklom iz Kalifornije, a na Havajima je živeo surfujući i radeći po picerijama i restoranima blizu privatne škole u koju je išao Obama. Rejmond je živeo u kombiju i bio je jedan od viđenijih likova u lokalnoj gej zajednici.

Među njegovim mušterijama bio je i tada 18-godišnji Obama, budući predsednik SAD. Obama je Rejmonda pomenuo u svom srednjoškolskom leksikonu, gde mu se zahvalio za „sjajne trenutke“ koje su zajedno proveli. Kada se ekipa rasturila, Rejmond je ostao u Honoluluu, gde je živeo od socijalne pomoći. Ubrzo se smuvao sa Endruom Devereom, koji je bio 17 godina mlađi od njega i koji je zarađivao kao gej prostitutka.

Ubica: Endru Devere

Ubica: Endru Devere

Početkom januara 1986, njih dvojica su se posvađali, a Endru je čekićem na smrt prebio Rejmonda, čiji je leš pronađen tek osam dana kasnije. „Dejli mejl“ je preneo detalje iz istrage, u kojima se navodi da je ubica policiji priznao zločin dajući bizarna objašnjenja.

„Rej je nabavljao drogu mom prijatelju i tako je pokušavao da ga ubije. Stalno me je sramotio pred drugima, stalno mi je prdeo u lice, jednom me napao nožem i posekao po prstu. Tražio je da ga preklinjem da bi mi dao drogu“, rekao je tada ubica Endru Devere.

Nema  lakih  droga

Nema lakih droga


Zbog brutalnog zločina je dobio doživotnu robiju, ali je 2007. pušten na slobodu nakon što mu je usvojena žalba. Endru danas živi sa suprugom Elizabet i detetom. On je odbio da odgovara na pitanja novinara.

„Stidi se, ali rekla sam mu da od svoje prošlosti ne može da pobegne. Droga uvek čoveku pomuti razum, i sama imam takvih iskustava“, rekla je Elizabet.
„Marihuana nije gora od alkohola, ali je loša“, izjavio je pre nekoliko godina Obama.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 31.01.2014 08:25h

    Sine...pa oni su svi ili pijani ili udrogirani...Sta li je sadasnji predsednik tada mislio napisabsi tada...*da mu se zahvaljuje za sjajne trenutke koje su ZAJEDNO proveli../sic/..mislim svasta moz se desi kad ti opijati *odnesu* pamet i racionalno,/vazece/ socijalno ponasanje i sexualne orjentacije,razlike u godinama,radne navike..sve to nestane i bude sta bude/obicno se tesko setiti sta se,kada,zasto,s kim dogodilo,ali jedno je sigurno,POSLE BOLI GLAVA/zbog nepromisljenosti i posledica/.

  • gordana Vreme: 31.01.2014 10:04h

    Sokantno,da li vi ,koji objavljujete ,znate da su ovo za vecinu samo scene iz knjiga i filmova.Ali ,zaista uocavam i posledcno uzrocnu vezu izmedju narkotika svih oblika i seksualnosti ,sto ide u prilog tezi izopacenosti ljubavnog akta i to mi jasno govori ovaj primer, Proslost je bolest koja nema lleka ,ali zato buducnost sigurno ima.Od kada postoje gej zajednice i sta one kriju i sta iz njih vreba pokazao je ovaj diler,.BOZE ,POMOZI!

  • momazver Vreme: 31.01.2014 11:53h

    Pa dobro Gordana, gde se dede Predsednik...pominjan u textu....mislite li da su zalecene mladalacke experimentalne rane *ranih radova*

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP