Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ŠOKANTNO

Lokalnog narko-dilera "obezbeđivalo" 150 pasa i dva vuka

Autor: Blic | 24.04.2014 - 15:31:00h | Komentara: 1

Lokalna policija iz Prijedora, u severnoj Bosni pronašla je mrtvog narko-dilera Radovana Grbića, a na imanju je zatekla 150 pasa i dva vuka koji su čuvali narko dilera i njegove zasade marihuane.

Vuk

U saopštenju se navodi da je policiji sinoć u oko 21.55 prijavljeno da je nepoznati počinilac ubio Grbića i da je u toku rad na prikupljanju dokaza i rasvetljavanju krivičnog dela.
Pozivajući se na nezvanične izvore, banjalučki mediji su javili da je ubijen pedesetogodišnji Radovan Grbić, jedan od dvojice braće koji su godinama predmet policijskih i pravosudnih organa zbog više krivičnih dela, mahom neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Marihuana

Marihuana | Foto: Dreamstime

Policija je krajem januara i početkom februara ove godine u akciji “Aneksa” zaplenila 23 kilograma marihuane koja je pripadala braći, posle čega im je određen jednomesečni pritvor.
Na imanju braće Grbić u junu 2006. prijedorska policija otkrila je zasad indijske konoplje koji bi, da je osušen, dao gotovo tonu marihuane, čija bi vrednost na ulici bila veća od pola miliona evra.
Policija je tada indijsku konoplju pronašla slučajno, tragajući za Radovanom Grbićem, za kojim je raspisana centralna poternica zbog neizdržavanja pravosnažnih zatvorskih kazni zbog ubistva, razbojništva i više teških krađa.
Begunac tada nije pronađen, ali je u blizini porodične kuće policija zatekla, u odvojenim kavezima, 150 pasa i dva vuka sa leglom vučića, koji su bili “živa ograda” na putu do zasada indijske konoplje.
Poslednji komentari
  • petar Vreme: 24.04.2014 17:25h

    toga ima i Srbiji. Samo da ima malo vise policajaca nasli bi garant mnogo ovakvih!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP