Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

I ZA TO TREBA ŠKOLA?

Luda planeta: Procureo snimak kursa za prostitutke (VIDEO)

Autor: Večernje novosti | 29.10.2013 - 17:58:00h | Komentara: 2

Internetom se širi snimak kineskih prostitutki koje pohađaju kurs. Sve bi to bilo ok, da nije reč o obuci prodavačica ljubavi da, koristeći prednosti interneta i medija, zarade što više.


Kako prenose mediji, reč je o klipu koji traje dve minute. Vidi se žena koja objašnjava devojkama kako da društvene mreže iskoriste za privlačenje bogatih klijenata, ali i za odbacivanje onih s tanjim novčanikom.
- Želim da vas naučim da na praktičan način povećate broj klijenata. Nije važno koju mrežu koristite, sve su lake za upotrebu – objašnjava žena koja je u ulozi profesorke. - S klijentima morate održavati emocionalnu komunikaciju.
Žena zatim “učenicama” objašnjava koliko je važno da objave dobre fotografije kako bi lakše privukle potencijalne mušterije. I dok priča o značaju zadržavanja kontakta s bogatijim klijentima, kao i dok im objašnjava da ne troše vreme na gubitnike, devojke je pažljivo slušaju.
Iako je prostitucija u Kini ilegalna, ona se sve više širi zahvaljujući ekonomskom rastu i širenju zapadnih “vrednosti”.
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 29.10.2013 18:25h

    VIDIM DA PIŠETE SRPSKIM JEZIKOM ,ALI MI JE NEPOZNATA REČ OK,VIDITE DOKLE SMO STIGLI

  • momazver Vreme: 30.10.2013 07:38h

    ALO,BRE.. u cemu je problem...u nazivu zanimanja kojim se one bave,/mogle bi biti babice, seljanke,higijenicarke,sluzbenice,doktorke../,u nacinu na koji se one TIM poslom bave-ilegalno,/ u svim navedenim kategorijama u zagradi dobar deo zena radi nesto na CRNO,/, a usavrsavane u svetu marketinga i njegova primena PRODAJE robu u ovom potrosackom drustvu..dakle ako se ne reklamiras ko ce da zna da prodajes,strikane stvari, zimnicu, kukuruz,masiras po kucama,cistis i peres,cuvas decu...tako da je sasvim normalno da, u ovom slucaju ,grupa devojaka usvaja znanje..nece doveka prodavati TO sto prodaju, ali znanje iz komunikacija ce im OSTATI..pa ako pozele da tako prodaju nesto drgo..eto ,podlogu imaju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP