Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

MONSTROZNO

Majka i očuh ubili sina!

Autor: Vesti online | 02.08.2013 - 10:33:00h | Komentara: 0

Dečak Danijel Pelka (4) iz Koventrija u Velikoj Britaniji umro je od povreda koje su mu naneli majka Magdalena Luščak (27) i očuh Marijuš Krežolek (34).

dd

 Foto: Shutterstock

 
Dečak je preminuo nakon stravičnog udarca u glavu koji mu je zadala majka monstrum. Danijel je ubijen 1. marta prošle godine, majka i očuh su uhapšeni i nakon suđenja proglašeni su krivim za ubistvo, a koliko godina će provesti iza rešetaka - biće poznato u petak.

Koji je horor pre smrti prošao dečak govori i to što su monstrumi dete izgladnjavali, a mališan je nekoliko dana pre nego što su ga ubili izgledao kao “vreća kostiju”. Prema rečima vaspitača u vrtiću u koji je Danijel išao, dečaka su viđali da uzima hranu iz kanti za đubre. Takođe, četvorogodišnjak je u vrtić dolazio sa modricama na telu, a nekoliko dana pred smrt imao je podliv ispod oka.
Dečak je prolazio pravu torturu, držali su ga zaključanog u jednoj sobici, primoravali su ga da jede so, a čak su ga davili u kadi kada je dete palo u nesvest, prenose britanski mediji. Na suđenju su Magdalena i Marijuš priznali da su, dok je dečak umirao, oni imali seksualni odnos u drugoj sobi. Majka i otac nisu pokazali nikakve emocije tokom suđenja, kao ni kada ih je porota proglasila krivim za ubistvo dečaka.
Mediji navode da je policija imala priliku da uhapsi roditelje koje je komšiluk prijavio pre više meseci. Međutim, kada su policajci stigli u njihovu kuću, Magdalena i Marijuš uspeli su da ih ubede da dete ima poremećaj sa ishranom i da zbog toga izgleda tako mršavo. Pored policije, odgovornost što dečak nije spasen iz kandži umobolnih roditelja snosi i socijalna služba.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP